Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 07

Paulius Jankūnas – tarp geriausių Eurolygos savaitės krepšininkų

Eurolyga paskelbė praėjusios savaitės rungtynių „Usual Suspects“. Tarp įtariamųjų pateko ir Kauno „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Žalgirio nuotr.

„Dar kartą šiuolaikinis Baltijos Robinas Hudas atvedė Kauno „Žalgirį“ į pergalę. Tikriausiai pamenate šį nusikaltėlį, kai jis Kaune nokautavo „Olympiakos“. Šį kartą jis taip pat parbloškė „Brose Baskets“. Galutinis rezultatas – 17 taškų ir 13 atkovotų kamuolių. Niekas iš mačiusių jo nusikaltimus jo neišdavė“, – kūrybiškai apie kapitoną pasirodymą rašė „Eurohoops“.

Tai buvo išskirtinės rungtynės Kauno „Žalgirio“ senbuviui. Jis antrajame kėlinyje peržengė 2 tūkst. taškų ribą Eurolygoje ir tapo vos 18-uoju žaidėju, kuriam pavyko tai pasiekti. Iš viso šiose rungtynėse jis pelnė 17 taškų.

Jis taip pat atkovojo 13 kamuolių. P.Jankūnas visų laikų Eurolygos geriausiųjų sąraše užėmė trečią vietą ir aplenkė Mirsadą Turkčaną (1287 atk. kam.). Už lietuvį aukščiau rikiuojasi tik ispanas Felipe Reyesas ir graikas Ioannis Bourousis.

Tarp praėjusios savaitės geriausiųjų taip pat pateko Luigi Datome, Vitalijus Fridzonas, Marcusas Slaughteris ir Victoras Claveras.

VIDEO: Paulius Jankūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius