Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 13

Po pralaimėjimo Stambule Šarui buvo gaila dėl pataikymo ir užsižiopsojimo

„Galatasaray“ sirgalių veide džiaugsmą keitė nerimas. Turkai didžiąją rungtynių dalį užtikrintai pirmavo, bet paskutinėmis minutėmis „Žalgiris“ negailestingai artinosi. Likus pustrečios minutės kamuolys atšoko į rankas prie tritaškio linijos tykojusiam Lukui Lekavičiui. Bet įžaidėjas nusikeikė po šūvio. Rezultatą galėjęs išlyginti metimas buvo netaiklus (73:76). Nebeužteko ir pirmoje pusėje dėl pražangų beveik nežaidusio Pauliaus Jankūno energijos. „Žalgiris“ krito Stambule 79:87.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Eurolyga | „Galatasaray“ – „Žalgiris“ 87:79 | Stambulas

Šarūnas Jasikevičius tuščiomis akimis stebėjo, kaip „Galatasaray“ degina paskutines sekundes ir džiaugsmingai artinasi prie retos pergalės. Apie Eurolygos ketvirtfinalį svajojęs „Žalgiris“ skausmingai gavo per snapą – pralaimėjimai turkams ir serbams karpo Lietuvos čempionų sparnus.

Pralaimėjimas Stambule smukdo žalgiriečius į 14-ąją turnyro lentelės vietą, o nuo ketvirtfinalio kurso žaliai balti atsilieka jau bent 3 pergalėmis.

„Puolime žaidėme labai gerai. Bet nieko nepataikėme. Iš viso. Didžiausias skirtumas yra pataikyme, – akcentavo Š.Jasikevičius. – Gynyboje, sakysime, pakeitėme tris sistemas, bet dėl mūsų užsižiopsojimų praktiškai neveikė nė viena. Labiausiai gaila dėl trečio kėlinio, kadangi leidome įmesti 23 taškus ir nesugebėjome įeiti į bonusą. Labai daug žioplų klaidų gynyboje. O kai kuriose situacijose „Galatasaray“ žaidė puikiai.

Jie pataikė puikiai. Kai kur labai gerai išskaitė mūsų susikeitimus. O mes padarėme labai daug klaidų gynyboje, kurios būdingos nepatyrusiems žaidėjams. Dėl to labiausiai gaila.

Kai pralaimi dėl to, kad kažkiek nepataikai, labai pykti negali. Vyrai ėjo kautis – tai matėsi nuo pirmų minučių. Pastangos buvo aukščiausio lygio. Bet kažkur kažkaip užsižiopsodavome, nepasižiūrėdavome, nesilaikydome komandinių taisyklių ir praktiškai kiekvieną sykį būdavome nubausti.“

„Žalgiris“ pataikė 53,9 proc. dvitaškių ir 31,8 proc. tritaškių, kai „Galatasaray“ realizavo 56,3 proc. dvitaškių ir 42,3 proc. tolimų metimų.

VIDEO: Šaro komentaras po pralaimėjimo Stambule

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius