Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 03

Renaldas Seibutis: „Tikiu, jog likusi sezono pusė „Žalgiriui“ bus dar sėkmingesnė“

Renaldas Seibutis ir Kauno „Žalgiris“ antrą sezono dalį pasitinka būdami pakilių nuotaikų. Šešias pergales pirmajame Eurolygos rate iškovoję šalies čempionai pagrįstai svajoja apie vietą tarp aštuonių stipriausių žemyno komandų. Apie tai su Eurolygos oficialia svetaine mintimis pasidalijo ir Lietuvos rinktinės gynėjas.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Kaip ir dauguma profesionalių krepšininkų, laisvo laiko per šventes neturėjome daug, nes gruodžio 22 ir 29 dienomis teko žaisti Eurolygos rungtynes, treniruotis, keliauti. Visgi kelios dienos be treniruočių salių ir krepšinio, o tik su šeima bei artimaisiais gerokai leido pravėdinti galvas“, – savo tinklaraštyje rašė R.Seibutis.

Gynėjas pasidžiaugė, kad metų pabaigoje kauniečiai rungtyniavo iš tiesų sėkmingai, tad ir šventes pasitiko puikiomis nuotaikomis.

„Laimėjome dvi iš pastarųjų trijų Eurolygos dvikovų, nugalėjome „Anadolu Efes“ ir „Emporio Armani“. Metų pabaigai tai buvo puikus pasiekimas. Žinoma, visada norisi daugiau, tačiau mūsų šansai tikrai neblogi ir tikiuosi 2017-aisiais padovanosime dar ne vieną puikią pergalę“, – įsitikinęs R.Seibutis.

Anot jo, „Žalgiris“ pastaraisiais mėnesiais žaidžia kur kas geriau nei sezono pradžioje ir tą puikiai parodo rezultatai.

„Svarbu buvo pagauti ritmą, įeiti į formą, pažinti vienas kitą. Tikiuosi, kad antroje sezono dalyje mums seksis dar geriau“, – žadėjo R.Seibutis.

Patyrusio gynėjo teigimu, šiemetinis Eurolygos modelis, pagal kurį dėl Europos krepšinio karūnos varžosi tik 16 komandų, yra kur kas geresnis už prieš tai buvusį.

R.Seibutis mano, kad kiekvieną savaitę kovoti su stipriausiomis žemyno komandomis yra didžiulis malonumas.

„Šių metų pradžioje laukia dvikovos namuose su Madrido „Real“ ir Maskvos CSKA. Kauno krepšinio aistruoliai tikrai turėtų būti laimingi, nes per vieną savaitę savo arenoje išvys dvi tokias galingas ir puikias komandas“, – teigė R.Seibutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius