Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 01 16

Buvusį klubą 23 taškais pasveikinusį Roką Giedraitį nustebino sirgalių sutikimas

Rokas Giedraitis nerimavo, kad gali būti nušvilptas „Siemens“ arenoje, kurioje praleido trejus metus. Tačiau sirgaliai jį sutiko pagarbiai. Tik R.Giedraitis savotiškai padėkojo už aplodismentus – jis pelnė 23 taškus ir padėjo Berlyno ALBA komandai po pratęsimo 94:86 palaužti „Rytą“.
Rokas Giedraitis
Rokas Giedraitis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Žėk, tas 31-as numeris. Buvęs „Ryto“ žaidėjas“, – dūrė pirštu į aikštę vienas maždaug dešimties metų vaikas savo bendraamžiui „Siemens“ arenos tribūnoje.

„Išdavikas“, – smagiai tarė kitas.

Vaikų dialogas vyko apie R.Giedraitį, kuris įsibėgėjo rungtynių metu ir ypač per pratęsimą.

Jis dar įskraidino tritaškį paskutinę sekundę ir taip finišavo 23 taškais bei 24 naudingumo balais mače prieš buvusią komandą, kuriai atstovavo 2015-2018 metais.

„Visad norisi sužaisti geras rungtynes prieš buvusią komandą. Jaučiausi gerai Vilniuje, kur praleidau trejus metus ir laimėjau Karaliaus Mindaugo taurę, – po mačo sakė R.Giedraitis. – Tai yra krepšinis. Malonu žaisti prieš savo buvusią komandą, bet turiu dirbti savo darbą. Negaliu sustoti.“

Šįkart jis tempė Berlyno klubą į pergalę, bet sirgaliai mokėjo jam atleisti.

„Rokai, grįžk į „Rytą“ mėtyti tritaškių“, – po rungtynių nuskambėjo pasiūlymas iš tuštėjančių tribūnų.

„Tikrai nustebino, – paklaustas apie šiltą sirgalių sutikimą sakė R.Giedraitis. – Nesitikėjau, nors su „B tribūna“ stengiuosi palaikyti glaudžius santykius. Susirašome per „Instagram“ būna, kad jie man parašo. Jie palaiko mane, aš palaikau „Rytą“.

Šįkart tas palaikymas buvo savotiškas, suskaičiuotas 23 taškais. Bet savo žaidimu R.Giedraitis pamalonino ne tik iš Šiaulių atvykusį tėvą Robertą Giedraitį. „Rytą" nuskriaudęs puolėjas šįkart paliko įspūdį net reikliausiems sirgaliams.

„Einam, paprašysime autografo to 31-ojo numerio“, – rungtynių pabaigoje pokalbį apie R.Giedraitį kita kryptimi pasuko du dešimtmečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius