Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 22

Chaotiškai į Vilnių atvykęs „Ryto“ naujokas atsivežė ambicingą pareiškimą

Tai buvo viena chaotiškiausių istorijų, kaip į Vilnių atvyko vienos didžiausių Lietuvos komandų naujokas. Bet DJ Seeley karjeroje jau pasitaikė gerokai beprotiškesnių nuotykių. Su tokiomis patirtimis 28 metų 193 cm ūgio gynėjas Vilniaus oro uosto prieigose vilkosi „Ryto“ marškinėlius su nauju sostinės klubo logotipu. Bet jo veide spindėjo šypsena – DJ Seeley atvyko į Lietuvą žygdarbiams.
DJ Seeley
DJ Seeley / 15min nuotr.

Pagal planą, DJ Seeley Vilniaus oro uoste turėjo nusileisti trečiadienį 13 val. 20 min., bet likus pusantros valandos iki numatyto nusileidimo, Vilniaus oro uosto sistema patikslino kitą atvykimo laiką: 15 val. 40 min. Panašiu metu pasitikti krepšininką oro uoste planavo ir „Ryto“ atstovai.

Pasirodo, DJ Seeley jungiamuoju skrydžiu iš Amsterdamo nutūpė Lietuvoje dar 13 val. 13 min.

Tai buvo siurprizas ir žurnalistams, ir „Ryto“ organizacijai, tad klubo atstovai iš savo būstinės prie Ozo parko spaudė automobilio pedalą iki dugno ir skuodė pasiimti legionieriaus.

Atvykę, jie nerado nieko – kelis reisus priėmusio oro uosto svečiai ėmė skirstytis į automobilius, o 193 cm ūgio amerikiečio su krūva lagaminų, atsivežtų iš JAV, niekur nesimatė.

Žinojau, kad „Rytas“ yra gera komanda ir ji turi gerus šansus laimėti Europos taurę. Manau, su šia komanda galime nuveikti didelių dalykų.

Bet po kelių akimirkų, atsivėrus pagrindiniams oro uosto atvykimo salės vartams, įžingsniavo DJ Seeley. Jis buvo nešinas viena kuprine. Kažkur pasimetė amerikiečio bagažas, tad legionierius dar kurį laiką tvarkė formalumus su dingusio bagažo prižiūrėtojais. Ir jokių sistemos sutrikimų jis nė nesuuodė, kadangi užtruko pildyti dokumentų.

Pamatęs žmones su „Ryto“ logotipais, DJ nušvito ir netrukus užsimaukšlino naujus klubo marškinėlius.

Su panašiu pozityvu jis perėjo ir didžiulius iššūkius Eurolygoje. DJ Seeley kol kas per savo karjerą tik sykį žaidė Eurolygoje, bet tokių patirčių kai kurie Eurolygos krepšininkai neišgyvena per dešimtį sezonų.

2016–2017 metais DJ Seeley rungtyniavo Tel Avivo „Maccabi“ komandoje, kuri per vieną sezoną turėjo 5 skirtingus vyr. trenerius, liko be titulų vietiniame čempionate ir tapo patrankų mėsa Eurolygoje – su 10 pergalių ir 20 pralaimėjimų liko keturioliktoje vietoje.

„Tai buvo labai geros pamokos, – išgirdęs 24sek klausimą apie beprotišką sezoną Tel Avive, prunkštelėjo DJ Seeley. – Tai buvo sunki ir labai netipiška Eurolygos situacija. Tiesiog reikėjo su tuo kovoti, bet sustiprėjau psichologiškai. Dabar žinau, kokių dalykų čia pasitaiko Europoje.“

VIDEO: Dj Seeley Welcome Back To Gran Canaria !

24sek domėjosi DJ Seeley asmenybe ir šaltiniai Izraelyje pasakojo, kad nors amerikietis nėra ryški persona, bet tai buvo vienas iš nedaugelio pozityvių žmonių toje beprotiškoje „Maccabi“ rūbinėje.

Pozityvumu DJ Seeley spinduliuoja ir vos atvykęs į Vilnių. Su Las Palmaso „Gran Canaria“ praėjusį sezoną į Eurolygą prasimušęs gynėjas tiki, kad su „Rytu“ gali padaryti tą patį – 2018–2019 m. sezoną laimėti Europos taurę.

28-erių amerikietis dar galėjo laukti ispanų pasiūlymo ir tikėtis sugrįžti į Eurolygą su „Gran Canaria“ apranga, tačiau nebenorėjo delsti ir pasirinko Vilnių.

„Klubui buvo sunku apsispręsti, kuria kryptimi eiti. Bet aš negalėjau laukti ilgiau, todėl nusprendžiau čia atvykti. Žinojau, kad „Rytas“ yra gera komanda ir ji turi gerus šansus laimėti Europos taurę. Manau, su šia komanda galime nuveikti didelių dalykų“, – pasitikėjimo „Rytu“ neslėpė DJ Seeley.

Patikslintas apie vilniečių galimybes laimėti taurę po 10 metų pertraukos, atvykėlis nesutriko.

„Manau, kad mes galime laimėti. Aš dukart žaidžiau Europos taurės finalo ketverte ir žinau, ko tam reikia. Turime gerų žaidėjų, tiesiog reikia dirbti“, – pabrėžė įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galintis rungtyniauti „Ryto“ naujokas.

Saulėtą trečiadienio rytą visa Vilniaus komanda plušėjo Vingio parke. DJ Seeley prie naujųjų bendražygių prisijungs ketvirtadienį.

Iš „Ryto“ organizacijos jis žino amerikiečius Chrisą Kramerį bei Dominique'ą Suttoną.

Jis taip pat girdėjo apie trenerį Dainių Adomaitį, su kuriuo jau spėjo šnektelėti apie savo vaidmenį „Ryto“ komandoje.

„Daug apie trenerį nežinau, bet girdėjau, kad tai geras treneris, kuris žino, ką daro, – Vilniaus oro uosto parkavimo aikštelėje pasakojo DJ Seeley. – Kalbėjome, kad mano vaidmuo bus panašus, koks buvo iki šiol: aš galiu pelnyti taškus, vesti komandą. Tiesiog, ko reikės komandai, tą ir padarysiu. Į žaidimą įnešu energijos abiejose aikštės pusėse. Taškų, gynybos... Daug dalykų.

Kurioje pozicijoje žaisiu, priklausys nuo trenerio pageidavimų. Galiu žaisti ir įžaidėju, ir atakuojančiu gynėju. Galiu būti tas, kurio užduotis bus gintis. Galiu būti tas, kuriam reikės rinkti taškus.“

DJ Seeley kelionė į Vilnių prasidėjo su nuotykiais. Bet didžiausių nuotykių atvykėlis laukia pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius