Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 12

Darjušas Lavrinovičius: „Negali žinoti, jei labai reiks – gal porai minučių ir išbėgsiu“

Panevėžio „Lietkabelis“ trečiadienio vakarą debiutuoja Europos taurės turnyre dvikovoje su Skopjės „Aerodrom“ ekipa iš Makedonijos. Puikiai namų darbus paruošę panevėžiečiai pasistengs įteikti dovaną savo sirgaliams bei užmiršti paskutines slogias rungtynes su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ komanda, kurios buvo pralaimėtos devyniolikos taškų skirtumu.
Darjušas Lavrinovičius
Darjušas Lavrinovičius / Kavolio Kavolėlio nuotr.

„Žinote, krepšinyje kartais taip nutinka. Gal kažkiek neįvertinome varžovų, gal pervertinome savo galimybes. Kažkiek gal prisidėjo nuovargis, kažkiek nesisekė. Be to, reikia pabrėžti, kad puikias rungtynes sužaidė patys pasvaliečiai. Neabejoju, kad jie pateiks dar ne vieną staigmeną.

Kalbant apie mus, nepaisant šio pralaimėjimo, sakyčiau, kad esame puikios sportinės formos. Dabar jau ta sezono stadija, kai esame gerai susižaidę ir galime demonstruoti gerą krepšinį“, – pasakojo „Lietkabelio“ naujokas Darjušas Lavrinovičius, kuris šį sezoną oficialiose rungtynėse dar nežaidė nei akimirkos.

„Sveikata gerėja. Su komanda jau pradėjau sportuoti, tačiau kaip bus šį vakarą – atskleisti negaliu. To nežino niekas, išskyrus mane su treneriu. Net komandos draugai nežino, tad visiems bus siurprizas“, – kaip įprastai, juokavo D.Lavrinovičius, pridūręs, kad jeigu komandai labai reiks, žengs į aikštę.

„Negali žinoti, kaip bus. Jei komanda bus atsiliekančiosios vaidmenyje ir jai manęs labai reiks – gal porai minučių ir išbėgsiu“, – taip ir neatskleidė, juokauja, ar rimtai kalba, aukštaūgis.

„Lietkabelio“ varžovas kol kas siaubingai žaidžia Adrijos lygoje, dėl to prieš debiutą Europos taurės turnyre atsisveikino su treneriu ir dviem savo lyderiais. D.Lavrinovičius teigia, kad geriau to pasikeitimo nebūtų buvę.

„Ruošiamės, analizuojame, atsirinkome jų pliusus, minusus. Tačiau negali žinoti, ką pateiks naujasis treneris ir kaip žais komanda, netekusi dviejų svarbių žaidėjų.

Kita vertus, mes turime žiūrėti į save. Turime eiti į aikštę laimėti kiekvienas rungtynes, o tada ateis ir rezultatai. Negalime galvoti, kad gal laimėsime kitą kartą. Jokiu būdu. Turime maksimaliai koncentruotis kiekvienoms rungtynėms ir tada žiūrovai nepyks net jei nepasiseks.

Aišku, jauni krepšininkai jaus jaudulį, bet tai normalu. Mūsų komandoje yra tokių, kurie tokio lygio rungtynių dar nežaidė niekada gyvenime. Bet į tokius dalykus aš linkęs nekreipti dėmesio. Juk ir varžovų komandoje bus žaidėjų, kurie jaus papildomą spaudimą. Sąlygos abiem ekipoms vienodos, tad turime eiti į aikštę ir laimėti“, – pasakojo D.Lavrinovičius.

Rungtynės „Lietkabelis“ – „Aerodrom“ startuos šį vakarą 19.00 valandą. Dvikovą tiesiogiai transliuos SPORT1 televizija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius