-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 04 06

Europos taurės čempionu tapęs Joanas Plaza: „Mano žaidėjai turi kiaušinius“

Trečiadienį Malagos „Unicaja“ ekipa tapo Europos taurės čempione ir sugrįžo į Eurolygą. Trečią karjeros trofėjų iškovojęs buvęs Kauno „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza gyrė savo žaidėjus.
Malagos „Unicaja“
Malagos „Unicaja“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Finale su „Valencia“ krepšininkais „Unicaja“ atsiliko 13 taškų, tačiau laimėjo ketvirtąjį kėlinį 20:4 ir pasiėmė nugalėtojų taurę.

„Po Aleno Omičiaus pašalinimo iš aikštės atrodė, kad skęstame. Atsilikome 13 taškų, tačiau norėjome jiems parodyti, kad žaidėjai turi du kiaušinius ir jie tiki tuo, ką daro“, – po rungtynių kalbėjo J.Plaza.

Ispanas nepamiršo padėkoti ir sunkiai dirbančiam trenerių štabui: „Mūsų fizinio parengimo treneris Rafa puikiai pasirūpino mūsų traumuotais žaidėjais. Lenkiu galvą ir Carlosui Suarezui, kuris žaidė penktu numeriu ir tai darė puikiai.“

J.Plaza džiaugėsi iškovotu bilietu į Eurolygą: „Nuostabu sugrįžti į Eurolygą sportiniu keliu. Mano vaikinai manimi tikėjo. Jiems patiko žaisti. 11 metų neiškovoti jokio trofėjaus yra sunku. Dedikuoju šią taurę savo šeimai ir visai Malagai. Mes tai padarėme.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius