Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 20

Kazys Maksvytis prieš rungtynes su Stambulo „Bešiktaš“: „Jie kausis dėl išlikimo“

Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio klubas su nerimu laukia trečiadienio rungtynių su turkų Stambulo „Bešiktaš“ ekipa Europos taurės turnyro M grupėje. Dar prieš šį turnyrą klaipėdiečiai šią komandą įvardino kaip savo grupės favoritę.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Algirdo Venskaus nuotr.

Nors „Netūno“ strategas Kazys Maksvytis prieš Europos taurės startą Stambulo „Bešiktaš“ komandą vertino kaip ypač stiprų varžovą, turkai šio etapo kovas pradėjo tikrai beviltiškai: po dviejų mačų jie nėra iškovoję nė vienos pergalės.  Kaip tik tai gali įkvėpti  „Neptūno“ varžovus atkakliai kovai dėl išlikimo.

„Jie pralaimėjo pirmas porą rungtynių. Vienerias iš jų – didoku skirtumu. Pralaimėję dar vieną akistatą turkai užkirstų sau kelią į tolesnį etapą Europos taurėje – atkrintamuosius mačus. Jie trečiadienio rungtynėse kovos už būvį, o mes taip pat negalime pralaimėti. Mes žinome, kaip pralaimėjus namie „Neptūnui“ būna sunku laimėti išvykoje“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo K.Maksvytis. „Neptūnas“ po dviejų dvikovų M grupėje yra iškovojęs vieną laimėjimą namie ir kaip jau įprasta nusileido išvykoje.

Patirties su turkų komanda klaipėdiečiai jau turi.

„Pernai su šia komanda žaidėme du kartus. Geros rungtynės buvo Turkijoje, deja, namie prieš juos pralaimėjome po Cristopherio Loftono tritaškio paskutinę sekundę“, – patirtimi dalinosi „Neptūno“ strategas, pridurdamas, kad trečiadienio rungtynės bus savotiškas revanšas už pernai namie patirtą klaipėdiečių pralaimėjimą.

Puolėjas Valdas Vasylius taip pat įsitikinęs, kad nebus lengva išplėšti pergalę prieš  turkus.

A. Venskaus nuotr. /Valdas Vasylius
A. Venskaus nuotr. /Valdas Vasylius

„Nors jie pralošė dvejas rungtynes, turkų negalima vadinti grupės autsaideriais. Visos keturios komandos mūsų grupėje apylygės. Kartais ir vienas ar du taškai gali lemti rungtynių baigtį ar net patekimą į kitą etapą“, – varžovus vertino „Neptūno“ aukštaūgis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius