Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 23

„Lietuvos rytas“ naujų žaidėjų neregistruos

Pirmadienį baigėsi terminas, kai Europos taurės komandos galėjo registruoti žaidėjus likusioms kovoms. Vilniaus „Lietuvos rytas“, nepaisant visų gandų, nepasirašė sutarties su jokiu nauju krepšininku ir sezoną turėtų pabaigti dabartine sudėtimi.
Dėl Achilo sausgyslės patempino Ch.Eidsonas Vokietijoje veikiausiai nepasirodys aikštėje
Dėl Achilo sausgyslės patempino Ch.Eidsonas Vokietijoje veikiausiai nepasirodys aikštėje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Manome, kad dabartinė sudėtis yra pajėgi įgyvendinti iškeltus uždavinius – patekti į Europos taurės Finalinio aštuoneto varžybas. O ten komandos jau bus lygios, todėl galimybes turės visi“, – savo dabartine komandos sudėtimi neabejojo „Lietuvos ryto“ valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas.

Kurį laiką spaudoje mirgėjo Graikijoje rungtyniaujančių įžaidėjų pavardės, tačiau dabar akivaizdu, kad šie krepšininkai „Lietuvos ryto“ komandos nebepapildys. „Lietuvos rytas“ rytoj pratęs kovas Europos taurės L grupėje. Sostinės krepšininkams grupės turnyre liko sužaisti trejas rungtynes ir tada dvi stipriausios komandos pateks į Finalinį aštuonetą.

Vilniečiai nebe daug laiko turi ir registruoti naujus krepšininkus vietinėms kovoms – Baltijos lygoje tai daryti galima iki vasario 28 dienos, Lietuvos krepšinio lygoje – iki kovo 1 dienos.

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) nugalėtojas šiemet turėtų gauti kelialapį į Eurolygą, tačiau Vainauskas tinklalapiui „BasketNews.lt“ paneigė, kad dabar jo komanda koncentruosis tik į nacionalines pirmenybes.

Niekas nesikeičia – vis dar svarbu laimėti viską.

„Niekas nesikeičia – vis dar svarbu laimėti viską – ir patekti į finalinį aštuonetą, ir laimėti Lietuvos bei Baltijos krepšinio lygas“, – sakė Vilniaus klubo valdybos pirmininkas.

Kiek anksčiau tarp galimų kandidatų palikti komandą buvo minima Mariaus Prekevičiaus pavardė, tačiau šiam gavus traumą, kalbos nurimo. Vainauskas neatmetė galimybės, kad iki sezono pabaigos ekipą gali kas nors palikti.

„Pokyčių dar gali būti, bet jie bus minimalūs. Atsižvelgiant į žaidėjų traumas galime daryti kokias korekcijas, bet jos tikrai nebus didelės“, – tikino Vainauskas.

Antradienį vilniečiai Europos taurės turnyre žais atsakomąsias L grupės rungtynes su Kvakenbriuko „Artland Dragons“. Didelė titkimybė, kad šiose rungtynėse negalės į aikštę išbėgti komandos lyderis Chuckas Eidsonas. Amerikietis sekmadienį per treniruotę patempė Achilo sausgyslę.

Į Vokietiją neišvyko traumą besigydantis Marius Prekevičius. Prieš pora savaičių Vilniaus „Lietuvos rytas“ savo aikštėje nugalėjo „Artland Dragons“ 105:64.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius