Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 29

„Lietuvos ryto“ varžovų Europos taurėje apžvalga

Pirmadienį ištraukus Europos taurės burtus paaiškėjo, kad Vilniaus „Lietuvos rytas“ žais turnyro E grupėje. Virginijaus Šeškaus auklėtinių varžovais bus pajėgūs Turkijos, Izraelio, Rusijos, Serbijos ir Rumunijos klubai.
Antanas Kavalaiuskas ir Martynas Gecevičius
Antanas Kavalaiuskas ir Martynas Gecevičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Oficialus turnyro puslapis trumpai apžvelgė E grupės ekipas.

Bandirmos „Banvit“

Europos taurės turnyre Turkijos komanda varžysis jau penktąjį sezoną iš eilės ir jos tikslas - pasiekti daugiau nei pernai. Vasarą už „Banvit“ vairo stojo patyręs serbas Zoranas Lukičius, ekipos gretose žaidžia visiems puikiai žinomi krepšininkai E.J.Rowlandas, Chuckas Davisas ir Sammy Mejia. Pagrindiniai tarpsezonio pirkiniai - Keithas Bensonas ir Berkay'us Candanas.

Volgogrado „Krasny Oktyabr“

Rusų komanda ruošiasi debiutui. Volgogrado startiniame penketuke bus nemažai atletiškų žaidėjų - Romeo Travisas, De Andre Kane ar Marcusas Cousinas. Jiems talkina talentingi vietos krepšininkai Antonas Ponkrašovas, Vasilijus Zavorujevas ir Igoris Zamanskis. Nors „Krasny Oktyabr“ nėra žinoma komanda, tačiau spėjama, kad jų žygis neapsiribos vien grupės turnyru.

Belgrado „Partizan“

Po 13 sezonų praleistų Eurolygoje serbai debiutuos Europos taurės varžybose. Vasaros metu „Partizan“ sustiprino sudėtį tokiais žaidėjais kaip Edo Muričius ar Andreja Milutinovičius, kurie prisijungė prie senbuvių Dragano Milosavljevičiaus ir Milenko Tepičiaus. Pagrindinė serbų jėga po krepšiu - Djordje Gagičius ir Nikola Milutinovas. „Partizan“ niekada nepasiduoda, o juos namuose į priekį veda tūkstančiai pašėlusių fanų.

Jeruzalės „Hapoel“

Praeityje šį turnyrą jau laimėjusi Izraelio komanda žygį į viršūnę pradeda naujoje arenoje. „Hapoel“ lyderiai - Yotamas Halperinas, Lioras Eliyahu, Donta Smithas ir Bracey Wrightas. Jiems puikiai talkina įžaidėjas Derwinas Kitchenas ir aukštaūgiai Josephas Jonesas bei Tony Gaffney.

Ploješčio „CSU Asesoft"

Pernai rumunai sėkmingai debiutavo turnyre ir šiemet tikisi ne mažiau. Varžovai turėtų saugotis patyrusių Michalio Pelekanoso, Dee Browno ir Dragano Lobovičiaus. Prie pagrindinių žaidėjų priskiriami ir Geraldas Lee, Alhaji Mohammedas bei Catalinas Burlacu. „CSU Asesoft" gretose žaidžia ir lietuvis Marius Runkauskas. Krepšininkų kolektyvui diriguoja serbas Vladimiras Arnautovičius. Spėjama, kad su fanų pagalba rumunai gali pateikti nemažai staigmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius