Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 13

Šarūnas Marčiulionis „Lietuvos ryto“ misiją Europos taurės finalo ketverte palygino su 1992-ųjų Barselona: krepšinis vėl vienija tautą

Prieš Europos taurės finalo ketvertą Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai įkvėpimo sėmėsi žiūrėdami filmą „Kita svajonių komanda“, rašo portalas lrytas.lt.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienio vakarą krepšininkai su savo antrosiomis pusėmis apsilankė Šarūno Marčiulionio bare „Stars & Legends“. Čia jie visi kartu žiūrėjo šiais metais sukurtą filmą apie Lietuvos krepšinio rinktinę, 1992 metais triumfavusią Barselonos olimpinėse žaidynėse.

Aktualijos, kurios buvo tais laikais – grįžta. Krepšinis tampa vis svarbesnis tautos vienytojas, sakė Š.Marčiulionis

„Aktualijos, kurios buvo tais laikais – grįžta. Krepšinis tampa vis svarbesnis tautos vienytojas. Jūsų misija – įšokti į mūsų batus ir suprasti, kad laikai dabar taip pat sudėtingi“, – į žaidėjus kreipėsi baro šeimininkas Š.Marčiulionis.

„Draugiškas ir kovingas klubas eilinį kartą pateko į Europos taurės finalą. Tikiuosi, kad užkariausime Maskvą ir klubas atstovaus ne tik Vilniui, bet ir Lietuvai, o kiekvienas jūsų – savo šaliai“, – prieš filmą kalbėjo „Lietuvos ryto“ klubo prezidentas Gedvydas Vainauskas.

„Jaunesnioji karta galbūt mažiau žino, ką reiškia Lietuvai, Lietuvos politikai krepšinis. Manau, kad filmas privers susimąstyti, kas yra gyvenimas, sėkmė ir noras pasiekti daugiau negu gali“, – pridūrė G.Vainauskas.

Kartu su krepšininkais filmą žiūrėjo ir Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, kuris pažadėjo, jog krepšininkai sekmadienį bus pasitikti Vilniaus oro uoste, o kitą pirmadienį jiems bus surengtas iškilmingas priėmimas Vilniaus rotušėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius