Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 25

Sireika: trūko agresyvumo puolime

Po pralaimėtų pirmųjų Europos taurės turnyro rungtynių Jeruzalės „Hapeol“ krepšininkams „Šiaulių“ ekipos vyriausiasis treneris Antanas Sireika tikino pasigedęs auklėtinių agresyvesnio žaidimo.
Antano Sireikos vadovaujami „Šiauliai“ neišvengia duobių
Antanas Sireika pabrėžė ir didelį klaidų skaičių. / 15min.lt/Irmanto Gelūno nuotr.

„Padarėme daug klaidų. Mūsų grupėje visos komandos yra labai stiprios. Kai su „Hapoel“ ekipa žaisime Lietuvoje, daug dalykų gali skirtis. Namie mes visada žaidžiame geriau negu išvykose“, – po rungtynių kalbėjo A.Sireika.

Optimistiškai po pralaimėjimo buvo nusiteikęs ir „Šiaulių“ puolėjas Brandonas Brownas. Legionierius pelnė 14 taškų ir buvo antras pagal rezultatyvumą Šiaulių ekipoje. „Mums nepavyko susitelkti visoms 40 žaidimo minučių ir tai mums kainavo nesėkmę. Tačiau aš esu įsitikinęs, kad rasime raktą į pergalių kelią“, – tikino amerikietis.

Tuo tarpu „Hapoel“ strategas Guy Goodesas neslėpė džiaugsmo dėl iškovotos pergalės. „Žengėme svarbų žingsnį. Žaidėme visai neseniai išsigydę traumas, todėl mus kiek slėgė įtampa, tačiau sugebėjome laimėti“, – kalbėjo Jeruzalės ekipos treneris.

G.Goodesas teigė, jog „Šiauliai“ yra tipinė Lietuvos komanda, su kuria nėra lengva žaisti. „Antroje rungtynių pusėje atlikome gerą darbą. Dijonas Thompsonas žaidė naudingai ir svariai prisidėjo prie kitų žaidėjų indėlio“, – kalbėjo jis.

19 taškų į „Šiaulių“ krepšį įmetęs Tre Simmonsas teigė, kad lengvos pergalės nesitikėjo. Krepšininkas akcentavo, kad „Šiauliai“ turi puikių snaiperių, apie kuriuos prieš rungtynes kalbėjo ir vyriausiasis „Hapoel“ treneris: „Rungtynių pabaigoje sustiprinome gynybą. Ėmėme gintis agresyviau ir tai mus atvedė į pergalę.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius