Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 11 14

„urBONUSas“: M.Kalnietis – apie rekordus Prancūzijoje, „Žalgirį“ ir linksmas istorijas

Lietuvos rinktinės įžaidėjas Mantas Kalnietis taip gerai rungtyniauja šį sezoną, kad Prancūzijoje tapo žinomas dar kaip maestro. Vilerbano „ASVEL“ žaidimo organizatorius mėgaujasi krepšiniu Tony Parkerio valdomame klube ir rekordiniu tikslumu šaudo iš toli. Krepšinio podkaste „urBONUSas“ 32-ejų kaunietis papasakojo apie Prancūzijos krepšinio egzotiką ir nutylėtas bei linksmas istorijas.
Mantas Kalnietis krepšinio podkaste „urBONUSas“
Mantas Kalnietis krepšinio podkaste „urBONUSas“ / 15min nuotr.

M.Kalnietis Prancūzijoje vėl atrado save. Praėjęs sezonas Milano „Olimpia“ ekipoje jam buvo tiesiog košmariškas. Įžaidėjas antrąją sezono dalį buvo izoliuotas nuo komandos ir dėl Simone Pianigiani principų pusmetį leido ne žaisdamas Eurolygoje, o mėtydamas į krepšį individualiose treniruotėse.

Tai, be abejo, pakenkė naujos komandos paieškoms.

„Daugumos komandų požiūris į mane buvo toks, kad žmogus leido laiką Milane, karjera jau antroje pusėje ir jis nei alkanas, nei turi noro žaisti krepšinį. Supratau, kad man reikia įrodyti, jog taip nėra“, – krepšinio podkaste „urBONUSas“ pasakojo M.Kalnietis.

Vasarą sukirtęs rankomis su Vilerbano „ASVEL“, dabar Europos taurės turnyre 195 cm ūgio gynėjas pelno vidutiniškai 12,3 taško, pataiko net 51,7 proc. tritaškių, atkovoja 2,6 kamuolio, atlieka 6,4 rezultatyvaus perdavimo ir renka po 16 naudingumo balų.

ASVEL ekipa pirmauja tiek savo „EuroCup“ grupėje, tiek Prancūzijos pirmenybėse ir M.Kalnietis yra labai svarbi to priežastis.

VIDEO: „urBONUSas“: M.Kalnietis – apie rekordus Prancūzijoje, „Žalgirį“ ir linksmas istorijas

Mantas Kalnietis krepšinio podkaste „urBONUSas“ apie: ramybę Prancūzijos metro (03:00); Prancūzijos krepšinio egzotiką (04:30); rekordinį tritaškių taiklumą (09:00); kvailą situaciją Milane (12:12); ateities planus ASVEL klube (15:20); nemalonų Tony Parkerio priminimą (17:00); pokalbį su S.Pianigiani įstrigus lifte (22:00); M.Kalniečio karjerą trenerio poste (23:40); save ir svetimą NBA pasaulį (26:00); prognozę „Žalgiriui“ (28:30); (ne)sugrįžimą į Kauną (30:00); kaip klubai išmeta žaidėjus (33:30); kodėl M.Kalniečio nėra instagrame (36:30); idealiausią rinktinių sistemą (39:30).

Podkasto „urBONUSas“ ieškokite portale 15min ir 24sek, platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

15min šiemet žada ir daugiau audionaujienų. Šiuo metu kuriama nauja audioplatforma, kurią finansuoja „Google“ valdomas „Digital News Initiative“ fondas. Mobiliojoje programėlėje ir portale 15min vartotojai galės klausytis profesionaliai įgarsintų straipsnių, podkastų, diskusijų ir kitokio turinio. Mobilioji programėlė startuos 2018 m. gruodį.

Portale 15min jau galite klausyti ir podkasto apie futbolą – „Skrieja kamuolys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius