Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 05

Vilniaus „Rytas“ įsigijo perspektyvų graiką

Vilniaus „Rytas“ sudarė ilgalaikę sutartį su graiku šešiolikmečiu Graikijos krepšininku Andreas Kalogiras. 2,03 m ūgio graikas, žaidžiantis krašto puolėjo pozicijoje, yra vienas perspektyviausių jaunųjų šios šalies krepšininkų, Graikijos U-16 rinktinės lyderis. 
Andreas Kalogiras
Andreas Kalogiras / FIBA nuotr.

„A.Kalogiras yra tikrai įdomus ir didelį potencialą turintis žaidėjas, galintis žaisti bent trijose pozicijose. Esu tikras, kad jis sustiprins Eurolygos kovoms besirengiančią mūsų jaunimo komandą, o ilgainiui – ir „Ryto“ pagrindą“, – sako Vilniaus „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Pernai Serbijoje vykusiame Europos U-16 čempionate A. Kalogiros sužaidė 7 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė po 13,1 taško, atkovojo po 10,1 kamuolio, atliko po 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė po 1,1 kamuolio.

Šių metų vasarą graikas A.Kalogiras, kartu su geriausias Europos bendraamžiais, dalyvavo Latvijoje vykusioje NBA ir FIBA „Basketball without border“ stovykloje. Į stovyklą buvo pakviesti ir dar du „Ryto“ piramidės auklėtiniai Ąžuolas Tubelis ir Augustas Marčiulionis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius