Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 26

Virginijus Šeškus: „Liko kovoti dėl pirmosios vietos grupėje“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai Europos taurės rungtynėse namuose 79:72 atsirevanšavo Ploješčio „Asesoft“ komandai bei užsitikrino vietą kitame turnyro etape. Virginijus Šeškus po pergalės teigė, kad dabar liko iškovoti pirmąją grupės vietą.
Virginijus Šeškus
Virginijus Šeškus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Manau, kad su šia pergale niekam nekyla abejonių, kad pateksime į kitą etapą, dabar liko kovoti dėl pirmosios vietos grupėje. Rungtynės turėjo patikti žiūrovams, nes žaidimas buvo greitas, su daug metimų.

Pirmoje pusėje padarėme vos kelias klaidas, gal kiek atsipalaidavome antroje. Varžovų komanda tikrai nėra silpna, visi užsieniečiai, Marius Runkauskas žaidė fantastiškai“, – susitikimą vertino „Lietuvos ryto“ vairininkas.

Anot V.Šeškaus, pergales pasiekti itin padeda koncentracija pirmosiomis ketvirčių minutėmis, o tai savo komandoje jis ypač akcentuoja.

„Prieš kiekvieną ketvirtį akcentuojame, kad pirmos dvi minutės yra labai svarbios, kad galime surinkti tris pražangas, bet neleisti primesti mums taškų. Manau, kad tai padeda. Žinoma, buvo ir blogesnių atkarpų, tačiau mažos duobelės rungtynėse yra normalu, negalėjome visas rungtynes sužaisti kaip jų pradžią. Nugalėtojas tada būtų aiškus neprasidėjus ketvirtajam kėliniui“, – teigė V.Šeškus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius