Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 31

„Žalgirio“ lyderiui J.Andersonui alga nenusileidžiantis K.Natiažka paliks „Lietuvos rytą“?

Vieno brangiausių Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkų Kirilo Natiažkos karjera Lietuvoje greičiausiai jau eina į pabaigą. Portalo krepsinis.net duomenimis, 24 metų 207 cm ūgio ukrainietį savo komandoje norėtų matyti gimtosios Ukrainos klubas Dniepropetrovsko „Dnipro“, kurį treniruoja Valdemaras Chomičius.
Kirilas Natiažka
Kirilas Natiažka / Alfredo Pliadžio nuotr.

Vilniaus komandą papildžius Kšištofui Lavrinovičiui konkurencija tarp aukštaūgių dar labiau išaugo. Antanas Kavaliauskas ir K.Lavrinovičius „Lietuvos ryte“ tikrai turės tvirtą vietą tarp svarbiausių žaidėjų ir daugiausiai žaidimo minučių iš aukštaūgių.

Be to, jau ne vienos rungtynės parodė, kad Virginijus Šeškus kur kas labiau pasitiki savo buvusiu auklėtiniu „Prienų“ klube Artūru Valeika ir net amerikiečiu Mike'u Mooseriu nei savojo žaidimo nerandančiu K.Natiažka.

K.Natiažkos ir J.Andersono indėlis į pergales sunkiai palyginamas. Jei amerikietis Eurolygoje yra rezultatyviausias ir naudingiausias LKL čempionų krepšininkas, tai K.Natiažka neatsiskleidė net LKL.

Po K.Lavrinovičiaus atvykimo vykusiose dvejose LKL rungtynėse su „Mažeikiais“ ir „Neptūnu“ K.Natiažka net nebuvo registruotas.

Ukrainietis iš Vilniaus veikiausiai galėjo būti išsiųstas ir anksčiau, tačiau kitas ekipas nuo jo įsigijimo atbaido nemenka alga. Kaip skelbia krepsinis.net, „centras“ per mėnesį gauna 22 tūkst. JAV dolerių. Įvairūs šaltiniai jau ne kartą skelbė, kad ne ką daugiau gauna Kauno „Žalgirio“ lyderis Jamesas Andersonas, kuris į Kauną atvyko už 200 tūkst. JAV dolerių algą per sezoną. Tiesa, lyderį bijojęs prarasti „Žalgiris“ J.Andersonui atlyginimą padidino.

K.Natiažkos ir J.Andersono indėlis į pergales sunkiai palyginamas. Jei amerikietis Eurolygoje yra rezultatyviausias ir naudingiausias LKL čempionų krepšininkas, tai K.Natiažka neatsiskleidė net LKL.

Lietuvos pirmenybėse ukrainietis sužaidė 12 rungtynių ir per jas įmesdavo po 3,3 taško (48 proc. dvit., 77 proc. baud.), sugriebdavo po 2,5 kamuolio ir po 1,1 karto suklydo.

Europos taurėje per penkias rungtynes K.Natiažka rinko po 2,3 taško (40 proc. dvit., 67 proc. baud.) ir sugriebdavo po 2 kamuolius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius