Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 24

Žvėrišką režimą įjungęs Dominique'as Suttonas atskleidė, kas jį stabdė iki šiol

Vilniaus „Rytas“ po dviejų pralaimėjimų iš eilės Europos taurėje atnešė šventę į „Siemens“ areną ir 86:79 palaužė Turino „Fiat“ ekipą. Pagrindiniu pergalės kalviu tapo Dominique'as Suttonas, kuris aikštę paliko aukštai pakelta galva ir su dvigubu dubliu.
Dominique Sutton
Dominique'as Suttonas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Per 33 minutes aikštėje D.Suttonas pelnė 20 taškų, atkovojo 10 kamuolių (6 iš jų – puolime), atliko 3 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius ir surinko 26 naudingumo balus.

Likus žaisti minutę, D.Suttonas įtvirtino pergalę, kai ramiai sumetė baudos metimus ir atkovojo kamuolį po netaiklaus varžovo metimo. Jo rankose atsidūrė laukta pergalė.

Po sezono rungtynių amerikietis pripažino: „Taip, tai mano geriausios rungtynės kol kas. Ryškiai.“

Tačiau savęs girti „Ryto“ žaidėjas nepuolė, o kaip tik skyrė laiko aptarti patirtus pralaimėjimus.

„Aš prisiimu atsakomybę. Mes nežaidėme taip, kaip galime. Aš nebuvau laisvas. Viską per daug apmąstydavau vietoj to, kad tiesiog žaisčiau savo žaidimą ir atakuočiau. Dėl rungtynių, kurias pralaimime, aš kaltinu save. Dabar aš tiesiog einu į rungtynes įsijungęs agresyvų režimą“, – atsikratęs nereikalingų minčių tikino puolėjas.

Vilniaus klubo lyderis tikisi, kad pergalė prieš Italijos klubą bus naujos sėkmingos serijos pradžia: „Tai mums buvo labai reikalinga pergalė. Prieš tai dvejos rungtynės Europos taurėje mums klostėsi prastai. Mes emociškai ir fiziškai nebuvome pasirengę. Manau, kad šios rungtynės buvo pradžia ir mes galime tai tęsti.“

Dainius Adomaitis gyrė D.Suttoną ne tik už atkovotus kamuolius, gynybą, bet ir taip reikalingą energiją aikštėje.

„Esu emocingas rungtynėse. Taip, prieštarauju teisėjams, bet kaltinu save. Jie turi dirbti savo darbą, todėl aš kaltinu save. Per daug galvoju aikštėje ir nežaidžiu savo žaidimo“, – apie epizodus, kai ginčijosi su rungtynių arbitrais, kalbėjo emocingasis komandos užtaisas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius