-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 29

Dviejų krepšinio gražuolių fotosesija – nieko dirbtino ar sumeluoto, tik intymi tikrovė

Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – dvi krepšininkės, kurios šiuo metu jau pakeliui į savo gimtinę. Jos paliko Šiaulius bei „Šiaulių universiteto“ moterų komandą ir skuba pas artimuosius. Prieš išvykdamos jos dviem fotografams atskleidė savo kasdienybę, kurioje gyveno čia, Šiauliuose. Galite pasidžiaugti ir jūs tuo grožiu, kuris kelis mėnesius puošė Šiaulius.
Deja Mattox ir Fantasia Gilliard - fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose
Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose / Rolando Parafinavičiaus nuotr.

Fotografai Rolandas Parafinavičius ir Alvydas Januševičius sumanė įamžinti žavių krepšininkių kasdienybę. Kiekviename kadre jos daro tai, ką įpratusios daryti kiekvieną dieną: keliasi, sportuoja, geria arbatą, linksminasi.

Kiekviename kadre jos daro tai, ką įpratusios daryti kiekvieną dieną: keliasi, sportuoja, geria arbatą, linksminasi.

Pamatykite, kaip Šiauliuose gyveno 26-erių amerikietė Deja Matox ir jos kraštietė 22-ejų Fantasia Gilliard, žaidusios „Šiaulių universiteto“ moterų krepšinio komandoje.​

Deja – įspūdingų linijų gražuolė ir modelis. Iš pradžių visi žinojo tik jos aukštus žaidimo rodiklius.

Vėliau, atsivertę jos „Instagram“ paskyrą, pastebėjo jos pritrenkiantį kūną be sportinės aprangos.

Fantasia – kerinčiai stilinga aštraus žvilgsnio gražuolė iš saulėtosios auksinės Kalifornijos. Dėl kuklumo jos tyro grožio ir dabar niekas nebūtų pastebėjęs. R.Parafinavičius įkalbėjo merginą dalyvauti fotosesijoje.

Rolando Parafinavičiaus nuotr./Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose
Rolando Parafinavičiaus nuotr./Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose

Pažadėjo, kad bus smagu ir dora. Galima sakyti, kad niekas nepozuos. Merginos gyvens savo dieną, o fotografai – lyg jų nebūtų – fiksuos smagiausias akimirkas.

Rytas. Deja ir Fantasia keliasi. Nėra jokių seksualių peniuarų. Merginos miega, galima sakyti, – apsirengusios. O ko jūs tikėjotės? „Chruščiovkės“ Šiauliuose gana vėsios.

Atsikėlusios merginos eina į virtuvę gerti arbatos arba kavos. Tiesa, abi pirmiau patikrina telefono žinutes ir socialinius tinklus. Po arbatos – metas pirmam šios dienos selfiui. Reikia pripažinti, kad tai jos daro profesionaliai.

Tuomet seka keletas vonios procedūrų ir rytinis sportas. Rengiasi pagal orą. Tąkart buvo gana šilta. Pakako užsimesti treningą, o vėliau ir jo nebereikėjo.

Artimiausia vieta sportui – apleistas miesto centrinis parkas. Jos čia praleido nemažai judrių rytmečių, šalia sustingusio velnio rato ir mirusios vasaros arenos.

Grįžusios namo merginos dar kurį laiką bendrauja ir svarsto, ką veiks toliau. Tuomet, jei nėra treniruočių, eina į miestą pasivaikščioti. Pėsčiųjų bulvaras – vos už kelių žingsnių.

Čia visi praeiviai lekia, skuba, viena akimi žvilgteli į gražuoles. Gali būti, kad vėliau visi skundžiasi, kad pėsčiųjų bulvaras yra tuščias pilkas ir neįdomus. O gal reikėtų tiesiog nusišypsoti nepažįstamai merginai? Gyvenimas apsiverstų?

Alvydo Januševičiaus nuotr./Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose
Alvydo Januševičiaus nuotr./Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose

Būtent pustuščiame bulvare kyla mintys, jog daugybė žmonių kone kasdien ar šiek tiek rečiau matė šias merginas, gyveno toje pačioje laiptinėje, ėjo tuo pačiu pėsčiųjų bulvaru, valgė toje pačioje kavinėje? Dar kartą pažvelkite, koks grožis buvo šalia.

Vienas šios fotosesijos idėjos autorių Rolandas Parafinavičius ragina žmones akimirkai stabtelėti ir pastebėti šalia savęs esantį nepažįstamą žmogų. Gal jis yra daug artimesnis nei įsivaizduojate?

Po pasivaikščiojimo merginos keliauja į grožio saloną „Madam Fufu“. Šio salono šeimininkių laukia nemenkas iššūkis – padailinti egzotiško grožio merginas vakarui – jos planuoja eiti į klubą.

Kirpėjai Olgai Gečienei pavyksta suvaldyti iškart nuo pašaknų banguotus Dejos plaukus. Pas vietines tokių nebūna.

Kirpėjai pavyksta suvaldyti iškart nuo pašaknų besibanguojančius Dejos plaukus.

O Karolina Rakauskienė abiem padaro makiažą. Tai taip pat nėra standartinė procedūra, nes tamsesnės odos merginoms Lietuvoje sunku rasti pudros.

Pagaliau makiažas baigtas. Namuose merginos stilingai apsirengia ir traukia į bulvare esantį „Rock'n'roll“ pubą.

Čia suvalgo paskutinę lėkštę pamėgtos rožinės sriubos – šaltibarščių. Ir dar šio bei to. Padavėjui parodo telefone nufotografuotus joms patikusius patiekalus.

Smagi diena kaip ir baigta, tačiau norisi iš profesionalių sužinoti, kaip teisingai pasidaryti selfį? Deja mielai paaiškina ir pademonstruoja.

Ijungi priekinę kamerą, ištiesi ranką, kad ji matytųsi ekrane, pakeli telefoną norimu kampu, o tuomet pasuki veidą, kad šis atrodytų kuo simpatiškiau. Pykšt – baigta! Perspėjimas – nepratusiam gali iš rankų iškristi telefonas. Štai kodėl tiek daug žmonių turi telefonus su įskilusiais ekranais.

Rolando Parafinavičiaus nuotr./Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose
Rolando Parafinavičiaus nuotr./Deja Mattox ir Fantasia Gilliard – fotosesija apie kasdienybę Šiauliuose

Šiuo metu, kai jūs žiūrite šias nuotraukas ir gal net skaitote šį tekstą, merginos keliauja į gimtinę – Jungtines Amerikos Valstijas.

Deja aplankys tėvus Indianapolyje, o Fantasia keliaus į vakarinę pakrantę – Kalifornijos valstiją, Sakramentą. Vėliau abi merginos vėl susitiks Sakramente, nes Deja jau kurį laiką taip pat ten gyvena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius