Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 22

Linksma Šarūno Jasikevičiaus vestuvių akimirka – garsūs krepšinio treneriai su skrybėlėmis

Šarūno Jasikevičiaus ir Anna Douka vestuvės Graikijoje buvo triukšmingos, spalvingos ir linksmos. Net ir garsiausi Eurolygos treneriai atsipalaidavo ir įšoko šventės sūkurį su rožinėmis skrybėlėms.
Šarūno Jasikevičiaus vestuvėse – garsūs treneriai
Šarūno Jasikevičiaus (antras iš kairės) vestuvėse – garsūs treneriai: D.Itoudis (kairėje), Ž.Obradovičius (viduryje). / „Twitter“ nuotr.

Penktadienį Graikijoje kartu su Kauno „Žalgirio“ komandos treneriu šventė daug krepšinio įžymybių, tarp jų ir Eurolygos čempionėmis tapusių komandų treneriai: serbas Željko Obradovičius (Stambulo „Fenerbahčė“) ir graikas Dimitris Itoudis (Maskvos CSKA).

Visi yra kartu dirbę Atėnų „Panathinaikos“ klube, kuriame yra žaidęs Šarūnas Jasikevičius. Rungtyniaudamas Atėnuose 2009 metais jis ir susipažino su A.Douka, su kuria dabar augina sūnų ir dukrą.

Penktadienį vykusių vestuvių linksma akimirka socialiniame tinkle pasidalino kitas buvęs „Panathinaikos“ krepšininkas amerikietis Mike'as Batiste'as.

Š.Jasikevičiaus vestuvėse buvo ir daugiau trenerių. Abu jo asistentai Kauno „Žalgirio“ klube Darius Maskoliūnas ir Darius Songaila taip pat keliavo į Graikiją pasveikinti bendražygio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius