Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 28

Meilės romanais garsi popdainininkė susižadėjo su Latvijos krepšinio žvaigžde

​​​​​​​Latvijos rinktinės ir „Chimki“ klubo krepšininkas 28 metų Janis Timma pasipiršo iš Ukrainos kilusiai 37 metų pop atlikėjai Anai Sedokovai, o ši pasakė „taip“. Dainininkei tai bus trečioji santuoka, o latviui – antroji.
Ana Sedkova ir Janis Timma noriai viešina savo romantiškus santykius.
Ana Sedkova ir Janis Timma noriai viešina savo romantiškus santykius. / Scanpix ir Instagram nuotr.

A.Sedokova jau buvo ištekėjusi už sportininko. Pirmasis 37 metų rusės vyras buvo Baltarusijos futbolininkas, didžiąją karjeros dalį Kijevo „Dinamo“ žaidęs, o paskui šį klubą ir treniravęs Valentinas Belkevičius, miręs 2014 metais.

Ukrainoje televizijoje rytinę laidą vedusi, o paskui į pop grupę „VIA Gra“ atėjusios A.Sedokovos santuoka truko dvejus metus (2004-2006 m.).

Ir antroji santuoka su Ukrainos verslininku Maksimu Černiavskiu netruko ilgai (2011-2013 m.), nors su abiem vyrais A.Sedokova susilaukė dukrų.

View this post on Instagram

????????????

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Trečiasis vaikas, sūnus, dainininkei gimė 2017 metais po santykių su Artiomu Komarovu, Rusijos turtuolio Andrejaus Komarovo sūnumi.

O pernai užvirė meilės romanas su J.Timma, kuris tais metais iš Pirėjo „Olympiakos“ persikėlė rungtyniauti į „Chimki“ klubą, treniruojamą Rimo Kurtinaičio.

„Scanpix“ nuotr./Janis Timma
„Scanpix“ nuotr./Janis Timma

Su devyneriais metais jaunesniu latviu dainininkė susipažino savo valdomame bare.

Nors bandymai daryti verslą nebuvo ilgi, vienas vakarėlių buvo lemtingas.

„Tas baras prasilaikė tik tris vakarėlius, o gal tik du. Antrajame su susipažinau su Janiu ir supratau, kad tai tikriausiai likimas“, – Rusijos televizijos šou pasakojo A.Sedokova.

View this post on Instagram

#powerfamily Вчера у Мо был День Рождения и вы представляете, что это значит для меня. Когда ты живешь со своим ребёнком на разных континентах и у тебя есть дата, в которую ты должна максимально выложиться, чтобы доказать (кому, не ясно), что ты хорошая мать. Вы спрашивали, как мы попали в Америку? Честно, если бы у вы не видели свою дочь пол года из-за коронавируса и увидеть ее в Америке был единственный шанс, вы бы тоже смогли. Так вот вечеринка. И про это фото. Все закрыто, понимаете, все. Только рестораны. И не больше 4 человек. Я, кстати, нашла способ. Говорю хостес, что могу оставить Гектора с ней, пока мы в ресте, пока никто не соглашался???? и мы просто садим его на колени, но вернёмся. Я должна организовать лучшую вечернику года, ведь все предидущие года было всегда так. Однажды @moreshowcom вывезли 20 артистов и декорации в Киев, потому что Мо нельзя было в Москву. Вы сумасшедшие и крутые! Но сейчас Америка и в 11 ночи компания, которая должна была привезти миллиард шаров заявила, что они сделают это за дополнительную плату и вообще не могут написать Monica ( только за дополнительные деньги ) , и вообще, в 9 утра только смогут привезти, так как им сложно утром встать ( ну, только если не за дополнительные деньги ), плюс к 600 дол. Спасибо, но с таким отношением не надо. Мы с Янисом поехали в 12 ночи искать шары. И ещё торт. Мы хотели сделать его сами, потому что это важно. Итак, все магазины сейчас в Майами закрываются в 10. Все сложилось????. Торт покажу чуть позднее, мы его сделали. И шары купили. И в в Versace Mansión отметили ДР, и мы справились! И как сказала Мо, это было лучшее пати! Буквы заканчиваются, но хочу сказать, что безгранично благодарна тебе, любимый @janis.timma . Я не знаю того, кто в 12 ночи объедет десятки магазинов в поисках шариков, даже не своему ребёнку и это делает нас семьей. Не кровь, не штампы, а улыбки детей утром, объятия ночью и бесконечная благодарность за то, что мы есть в жизнь друг друга! Фото by Моnica ❤️

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Iki susitikimo su Ukrainoje gimusia dainininke J.Timma buvo vedęs Latvijos modelį Sane, su kuria susilaukė vaiko.

Buvusi krepšininko žmona įsitikinusi, kad dainininkė tapo skyrybų priežastimi, nors J.Timma yra aiškinęs, kad tuo metu jau metus negyveno kartu su žmona.

J.Timma ištrynė buvusios žmonos nuotraukas iš socialinių tinklų ir nebeslėpė santykių su A.Sedokova.

Pora pradėjo lankytis viešuose renginiuose, o A.Sedokova nebepraleido „Chimki“ komandos namų rungtynių.

Scanpix nuotr./Ana Sedkova ir Janis Timma noriai viešina savo romantiškus santykius.
Scanpix nuotr./Ana Sedkova ir Janis Timma noriai viešina savo romantiškus santykius.

Vasario mėnesį pora įsigijo šunį, kurį praminė Mamba – metų pradžioje žuvusio Kobe Bryanto garbei. A.Sedokova yra itin populiari socialinėje erdvėje, kad net šuniui sukurta „Instagram“ paskyra greitai pasiekė 6,5 tūkst. sėkėjų.

J.Timma nusifilmavo A.Sedokovos muzikiniame klipe, o birželį pasirodė ir dar viename daininkės vaizdo klipe.

Poros žingsnius atidžiai seka Rusijos žiniasklaida, šią savaitę paskelbusi apie J.Timmos piršlybas jachtoje.

„Aš pažadu tapti pačia geriausia žmona tau ir tik tau, geriausia drauge ir partnere, geriausia mama mūsų vaikams. Aš dėkoju Dievui už kiekvieną sekundę, praleistą su tavimi ir ilgiuosi tavęs kiekvieną sekundę, kai tavęs nėra. Tu – mano amžinybė. Aš ištariau tau „taip“. Taip, aš tekėsiu už tavęs, geriausias vyre visame krašte“, – „Instagram“ paskyroje parašė A.Sedokova.

Šiuo metu pora atostogauja Majamyje.

Suprasti akimirksniu

  • Kaip ir kiti Latvijos rinktinės lyderiai, J.Timma praėjusią savaitę nežaidė „Baltijos kelio“ turnyre, kur latviai pralaimėjo abu mačus, o varžybas laimėjo estai, palaužę ir lietuvius.

J.Timmos agento Stanislavo Ryžovo teigimu, Rusijoje krepšininko ir dainininkės porai skiriamas portalų dėmesys primena amerikietiško dueto – „Cleveland Cavaliers“ krepšininko Tristano Thompsono ir Khloe Kardashian istoriją.

T.Thompsonas nepriklauso NBA žvaigždynui, bet būtent jo pavardė 2018 metais staiga tapo populiariausia Google sportininkų paieškose, nes tuo metu jis užsuko romaną su realybės šou žvaigžde, kurią paskui išdavė dėl santykių su jos sesers drauge.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True bei Kylie Jenner su geriausia drauge Jordyn Woods
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True bei Kylie Jenner su geriausia drauge Jordyn Woods

S.Ryžovas teigė, jog dėl taktiškumo neklausinėja J.Timmos apie meilės ryšius, nes gerai pažįsta ir buvusią krepšininko žmoną, bet mano, jog dėmesys porai yra naudingas visam krepšiniui.

„Toks ažiotažas aplink porą padeda Rusijos krepšinio populiarinimui – šimtas procentų, – sakė S.Ryžovas. – Apie juos rašo visa žiniasklaida, kuri dažnai mini žodį „krepšinis“ – tai puikūs viešieji ryšiai mūsų sporto šakai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius