-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 14

NBA talento tėvas: „Jaunystėje būčiau sutrypęs Michaelą Jordaną“

Vieno perspektyviausių šių metų NBA naujokų biržos krepšininkų Lonzo Ballo tėvas LaVaras ir toliau juokina daugybę krepšinio gerbėjų. Nepaprastą pasitikėjimą savimi bei savo sūnumis viešai demonstruojantis L.Ballas teigia, jog jaunystėje būtų be vargo nugalėjęs Michaelą Jordaną, o jo sūnūs yra verti 1 mlrd. JAV dolerių sutarties.
Michaelas Jordanas
Michaelas Jordanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

LaVaras Ballas yra trijų vaikų tėvas, kurie visi šiuo metu žaidžia krepšinį universitete arba mokykloje. Vyriausiasis – Lonzo šių metų naujokų biržoje greičiausiai turėtų patekti į pirmąjį penketuką, o gal net ir bus pasirinktas ir trejetuke.

Tačiau kol kas dėmesio centre ne jo žaidimas, o jo tėvo pasisakymai žurnalistams:

„Jaunystėje būčiau sutrypęs Michaelą Jordaną, jeigu būtume sužaidę vienas prieš vieną. Jis manęs niekaip nesustabdytų. Jis turėtų pataikyti visus savo metimus per mano gynybą, kitaip rezultatas būtų nepadorus.“

L.Ballas niekada savo karjeroje nėra žaidęs NBA, o M.Jordanas yra laikomas geriausiu visų laikų krepšininku, kuris penkis kartus laimėjo MVP apdovanojimą ir šešis kartus tapo čempionu.

Nepaprastą pasitikėjimą demonstruojantis L.Ballas taip pat teigė, jog jo sūnūs ateityje turi pasirašyti sutartį su avalynės gamintoju, kurios vertė bus 1 mlrd. JAV dolerių.

„Vienas milijardas, – sumą įvardijo L.Ballas. – Tai mūsų skaičius. Įvardijame iš karto. Galite visos sumos nepervedinėti. Užteks ir po 100 mln. per 10 metų.“

Panašu, kad L.Ballas su sūnumi Lonzo dar neapsisprendė tarp „Nike“, „Adidas“ ir „Under Armour“ pasiūlymų, tačiau jo pasisakymai kelia juoką jau ne pirmą kartą.

Anksčiau jis taip pat yra teigęs, jog jo sūnus Lonzo ateityje bus kur kas geresnis už Stepheną Curry.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius