Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 08 17

Nigerijos rinktinė pasipiktinusi – negaunama paskirtų lėšų

Pasaulio krepšinio čempionatui besiruošiančios Nigerijos rinktinės stovykloje – niūrios nuotaikos. Rinktinės nariai socialiniuose tinkluose pasidalino žinutėmis, kuriose prabilo apie Nigerijos sporto komisijos nevykdomus pažadus.
Joshas Okogie
Joshas Okogie / „Scanpix“/AP nuotr.

Jau kiek anksčiau dėl lėšų stygiaus streikuoti pradėjo Dramblio Kaulo Kranto bei Venesuelos rinktinių krepšininkai, o prie jų prisijungė ir Nigerija. Pirmasis prabilo vienas rinktinės lyderių, NBA praėjusiame sezone žaidęs Ekpe Udoh.

„Likus dviems savaitėms iki pasaulio krepšinio čempionato pradžios, Nigerijos sporto komisija ir toliau nesidalina pinigais, kurie yra skirti mūsų treniruotėms, maistui ir kelionėms. Mes surinkome ypatingą ir vieną stipriausių komandų. Tikiuosi, kad viskas išsispręs, tačiau tai manęs nestebina“, – tviteryje rašė Udoh.

Netylėti nusprendė ir kitas rinktinės krepšininkas Chimezie Metu.

„Man didelė garbė žaisti ir atstovauti Nigeriją besiruošiant pasaulio čempionatui. Tačiau Nigerijos sporto komisija ir toliau nesidalina pinigais, kurie yra skirti mūsų treniruotėms, maistui ir kelionėms. Situacija pasidarė labai sudėtinga, kadangi tiek federacijos prezidentas, tiek treneriai, tiek mes patys išsilaikome iš savo asmeninių lėšų“, – teigė „San Antonio Spurs“ priklausantis Metu.

Pasaulio čempionato B grupėje Nigerija žais prieš Rusiją, Pietų Korėją ir Argentiną.

Nigerijos rinktinės kandidatų sąrašas: Ekpe Udoh, Al-Faruqas Aminu, Alade Aminu, Ike'as Diogu, Stanley Okoye, Benjaminas Uzoh, Ike'as Iroegbu, Gabrielis Vincentas, Ike'as Nwamu, Talibas Zana, Michaelas Ericas, Joshas Okogie, Jeleelas Akindele, Chimezie Metu ir Jordanas Nwora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius