-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 05 05

„Lietkabelis“ kitą sezoną tikisi vėl žaisti Europos taurėje

Panevėžio „Lietkabelio“ klubo generalinis direktorius Mantas Ignatavičius šią savaitę viešėjo Barselonoje įsikūrusiame Eurolygos biure.
Kšištofas Lavrinovičius
Kšištofas Lavrinovičius / Karolis Kavolėlis/kklietkabelis.lt

M.Ignatavičius bendravo su Eurolygos vykdančiuoju direktoriumi Edu Scottu, kuris daugiau nei valandą trukusio privataus pokalbio metu pozityviai atsiliepė apie „Lietkabelio“ organizaciją ir paliko viltį, jog klubas ir kitą sezoną žais Europos taurėje.

„Eurolyga patenkinta mūsų darbu ir pažymėjo, kad negavo nė vieno nusiskundimo iš Panevėžyje viešėjusių ekipų, nors čia nestigo ir tokių klubų kaip „Bayern“, „Chimki“ ar „Gran Canaria“, kurie yra matę pačias geriausias sąlygas. Pasiekti rezultatai, lankomumas, arena ir klubo struktūra atitinka visus reikalavimas, todėl mes toliau tinkame dalyvavimui Europos taurėje.

E.Scottas neuždarė „Lietkabeliui“ durų į kito sezono turnyrą ir paprašė palaukti, kol pasibaigs visi nacionaliniai čempionatai. Aišku tiek, kad jeigu bus vardinis kvietimas, mes būsime vieni pagrindinių kandidatų jį gauti“, – „kklietkabelis.lt“ sakė M.Ignatavičius.

Lietuvai Europos taurėje yra skirta tik viena vieta ir ji priklauso Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandai, kuri yra pasirašiusi ilgalaikę sutartį. Teoriškai, „Lietkabelis“ savo kišenėje turi vietą FIBA Čempionų lygoje, kadangi reguliariajame sezone užėmė trečiąją vietą.

Šiuo metu Lietuvos krepšinio lygos („Tete-a-Tete Casino“ LKL) ketvirtfinalyje „Lietkabelis“ serijoje 2:0 pirmauja prieš Prienų–Birštono „Vytauto“ ekipą. Į pusfinalį panevėžiečiai gali patekti jau šeštadienį, jeigu varžovus dar kartą įveiks „Cido“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius