Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 23

„Žalgirio“ gynėjas bandys laimę NBA vasaros lygoje

Žalgirietis Kevinas Pangosas sezono metu Kaune išgyveno tikrą pirmųjų kartų virtinę. Kanadietis pirmąjį kartą lankėsi mūsų šalyje, debiutavo Eurolygoje bei pirmąjį kartą profesionalo karjeroje tapo čempionu, su „Žalgiriu“ laimėdamas Lietuvos krepšinio lygos čempionatą. Po laimėto LKL čempionų titulo ir pasibaigusio sezono K.Pangosas bendravo su „Žalgiris TV“ bei įvertino savo pasirodymą šiame sezone.
Kevin Pangosas
Kevinas Pangosas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Manau, kad patobulėjau kaip žaidėjas, – apie sezoną Kaune kalbėjo žalgirietis. – Galbūt ne viskas yra matoma plika akimi, tačiau Šarūnas Jasikevičius bandė iš manęs išspausti maksimumą. Tai yra puiku. Man patinka toks trenerio reiklumas.

Eurolygoje teko susidurti su didesnio tempo krepšiniu ir vyrukai čia yra stipresni. Sugebėjimas žaisti ir būti užtikrintam tokiame lygmenyje yra didžiulis žingsnis į priekį. Tai tokie aspektai, kurių negali išmatuoti, tačiau aš būtent ir jaučiuosi juose patobulėjęs.“

Daugiausia įžaidėjo pozicijoje 2016–2017 m. sezone rungtyniavusio Kevino Pangoso žaidimą akylai stebėjo buvusio įžaidėjo, o dabar vyriausiojo „Žalgirio“ trenerio Š.Jasikevičiaus akys. Minėtas trenerio reiklumas buvo viena medalio pusė, padėjusi tobulėti K.Pangosui.

Be to, kanadietis nepamiršo išskirti ir su trenerio pagalba papildyto krepšinio žinių bagažo.

„Jis tikrai protingas treneris, žinantis, ką daro. Žinoma, jis buvo ir puikus žaidėjas. Galimybė pasimokyti iš tokio specialisto yra vienas malonumas. Bandžiau pasisemti visko, ko galiu, iš to, ką treneris demonstravo treniruočių metu bei vaizdo peržiūrų metu. Tai man smarkiai padėjo“, – teigė krepšininkas.

VIDEO: K.Pangosas: „Galimybė mokytis iš Š.Jasikevičiaus – vienas malonumas“

Treniruočių bei intensyvus rungtynių ritmas sezono metu neatėmė iš Kauno „Žalgirio“ komandos žaidėjo galimybės patyrinėti Kauną. Krepšininko teigimu, Lietuva žaidėjui paliko tik teigiamą įspūdį, o laisvu laiku pavyko susipažinti su lietuviška kultūra.

„Man čia labai patiko. Čia tikrai kur kas smagiau, kai šviečia saulė, kaip ir yra dabar. Smagu, kai gali ištrūkti į lauką. Tikrai pamėgau Lietuvą. Ragavau ir lietuviško maisto, keliavau po apylinkes, aplankiau netoliese esančias pilis. Bandžiau susipažinti su vietine kultūra. Man tikrai patiko“, – tvirtino K.Pangosas.

Žaidėjas toli į ateitį nesidairo ir rikiuoja savo vasaros planus. Neseniai susižadėjęs su savo antrąja puse krepšininkas žada laisvą laiką išnaudoti leisdamas kartu su mylimais žmonėmis, o vėliau kibti į darbus bei rungtyniauti NBA Vasaros lygoje.

„Šiek tiek pailsėsiu bei praleisiu laiko su savo šeima, antrąja puse. Aplankysiu draugus, kurie gyvena JAV. Žada būti smagu. Vėliau grįšiu į treniruočių režimą.

Planuoju rungtyniauti NBA Vasaros lygoje. Sužaisiu keletą rungtynių. Be to, tobulinsiu savo įvairius žaidimo aspektus. Bandysiu pailsėti. Laikas greitai praeis. Bandysiu pasimėgauti laiku, kurį praleisiu su savo žmonėmis“, – pasakojo ir kitą sezoną Kaune rungtyniausiantis žalgirietis.

VIDEO: Kevin Pangos 2016-2017 season highlightis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius