-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 06 02

18-ąjį delno įspaudą „Žalgirio“ žvaigždžių alėjoje paliko E.Ulanovas

Šeštadienį Kaune esančioje „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ buvo atidengtas dar vienas Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos nario delno įspaudas. Nuotaikingoje ceremonijoje 18-uoju žalgiriečiu, palikusiu savo delno įspaudą žvaigždžių alėjoje, tapo „Žalgirio“ puolėjas Edgaras Ulanovas.
E.Ulanovas paliko delno įspaudą „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“
E.Ulanovas paliko delno įspaudą „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ / Zalgiris.lt nuotr.

„Patekti į šią alėją yra labai geras jausmas. Rasti savo pavardę šalia visų šių garsių žalgiriečių man yra didelė garbė. Čia daug įspūdingų žaidėjų, įėjusių į „Žalgirio“ istoriją, todėl labai džiaugiuosi šiuo įvertinimu. Nuo mažens sekiau, kurių žaidėjų delnų įspaudai papildo „McDonald‘s žvaigždžių alėją“. Pats būdamas mažesnis irgi matuodavau savo delną šioje alėjoje“, – po įspaudo atidengimo šventės sakė E.Ulanovas.

Auksinės 1992 m. kartos atstovas Edgaras Ulanovas papildė garbingas įspaudų savininkų gretas. Ankstesniais metais buvo pagerbtos tokios „Žalgirio“ ekipos žvaigždės kaip Arvydas Sabonis, dabartinis komandos kapitonas Paulius Jankūnas, Jonas Mačiulis, Mantas Kalnietis ir kiti. Praėjusį sezoną „McDonald‘s“ šlovės alėją papuošė taiklumu garsėjančio snaiperio Artūro Milaknio delno įspaudas.

VIDEO: „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“ atidengtas E.Ulanovo delno įspaudas

Savo karjeros pradžioje E.Ulanovas laimėjo net 4 aukso medalius su įvairaus amžiaus Lietuvos rinktinėmis. Pastaruoju metu tvirtas Kauno „Žalgirio“ starto penketo žaidėjas. Jis buvo pripažintas dviejų pastarųjų Karaliaus Mindaugo taurės turnyrų naudingiausiu žaidėju, taip pat praėjusio sezono LKL finalo serijos naudingiausiu žaidėju. Šiais metais jis dukart tapo Eurolygos savaitės naudingiausiu žaidėju.

Zalgiris.lt nuotr./E.Ulanovas paliko delno įspaudą „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“
Zalgiris.lt nuotr./E.Ulanovas paliko delno įspaudą „McDonald‘s žvaigždžių alėjoje“

„Žinome, koks svarbus kauniečiams yra krepšinis ir miesto komandos pergalės, todėl jau daugiau nei dešimtmetį aktyviai prisidedame prie šio sporto rėmimo. Drauge, bendradarbiaudami su Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubu, per visus šiuos metus įtvirtinome smagią tradiciją – kasmet kartu minime sezono pabaigtuves, kurių metu kviečiame kauniečius susitikti su savo miesto komanda ir pažymėti svarbiausius krepšinio pasiekimus. Šiemet – iš viso jau 18 – delno įspaudu pažymėtą lentelę nuspręsta skirti vienam žymiausių visų laikų komandos žaidėjų“, – teigia Vladimir Janevski, „McDonald’s“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Įspaudo atidengimo ceremonija vainikavo Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo ir vieno populiariausio restoranų tinklo Baltijos šalyse „McDonald‘s“ partnerystės metines bei artėjančias sezono pabaigtuves.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius