-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 20

Alytaus „Dzūkija“ naujame LKL sezone keičia pavadinimą

Prieš pat naują LKL sezoną Alytaus krepšinio klubas pristatė naują generalinį klubo rėmėją – tarptautinę statybų bendrovę „Sintek“. Klubo atstovai pasidžiaugė, jog tarptautinės kompanijos įsiliejimas į klubo rėmėjus sustiprins Alytaus Dzūkijos galimybes iškovoti daugiau pergalių artėjančiame LKL sezone bei patekti į atkrentamąsias varžybas.
Alytaus „Dzūkija“
Alytaus „Dzūkija“ / nuotr. Alytaus „Dzūkijos“

„Tai sekantis žingsnis mūsų įmonės tarptautinės veiklos plėtroje, dirbame trijuose pasaulio kontinentuose, Lietuvoje turime įsteigę įmonę ir esame dideli krepšinio gerbėjai. Alytaus miestas turi nuostabią areną, Dzūkijos klubas – puikius sirgalius, bei yra rimtas varžovas bet kuriai LKL komandai. Mūsų verslo plėtros ir Dzūkijos klubo krepšinio žaidimo filosofijos sutampa – kovoti ir siekti pergalių keliant sau ambicingus iššūkius“, – pabrėžė „Sintek“ statybų bendrovės verslo vystymo vadovas Semihas Koskunas.

„Tai puiki naujiena visai Alytaus krepšinio bendruomenei! Kylant LKL lygiui ir stiprėjant komandoms, konkurencija dėl kiekvienos aukštesnės vietos LKL turnyro lentelėje didėja, šis sezonas – kaip niekada intriguojantis, todėl generalinio rėmėjo atėjimas ir parama ypatingai svarbi,“ – bendradarbiavimu su nauju rėmėju džiaugėsi olimpinis čempionas ir Alytaus komandos vyr. treneris Valdemaras Chomičius.

Naujame sezone Alytaus komanda vadinsis „Sintek-Dzūkija“, o pirmosios rungtynės jau ateinantį pirmadienį su atsinaujinusia Kėdainių Nevėžio komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius