Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 12 14

Anomalijomis puolime pažymėtose rungtynėse – nelengva „Lietkabelio“ pergalė

Košmariškai rungtynes pradėję ir net 17 taškų deficitą turėję Panevėžio „Lietkabelio“ (8-5) krepšininkai atsitiesė ir pasiekė pergalę Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse. Panevėžiečiai išvykoje 63:54 (9:21, 12:4, 18:13, 17:16) nugalėjo Alytaus „Sintek-Dzūkiją“ (4-10).
Željko Šakič
Željko Šakičius / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Lietkabelis“ pirmus taškus šiose rungtynėse pelnė tik sužaidus beveik penkias minutes, o pirmajame kėlinyje likus žaisti minutę atsiliko net 4:21.

Visgi Nenado Čanako auklėtiniai atsitiesė, o tam jie panaudojo geležinę gynybą.

Nuo pirmojo kėlinio pabaigos iki antrojo vidurio per daugiau nei septynių minučių atkarpą „Sintek-Dzūkija“ nepelnė nė taško, o apskritai per antrąjį ketvirtį įmetė tik 4 taškus bei po pirmosios rungtynių pusės pirmavo jau tik 25:21.

Nors trečiajame kėlinyje alytiškiai dar buvo susigrąžinę dviženklį pranašumą (36:26), tačiau „Lietkabelis“ spurtavo 11:0, persvėrė rezultatą (37:36), o galiausiai į priekį nurūko ketvirtajame kėlinyje.

Keistenybių šiose rungtynėse užfiksuota ir individualioje statistikoje. „Sintek-Dzūkijos“ gretose visus 54 taškus pelnė startiniame penkete pasirodę krepšininkai – atsarginiai nesukrapštė nė taško.

Aštuntą kartą laimėję panevėžiečiai LKL lentelėje pakilo į trečiąją vietą, pralenkdami šįvakar Utenoje suklupusį Klaipėdos „Neptūną“. „Sintek-Dzūkija“ lieka priešpaskutinė devinta.

„Sintek–Dzūkija“: Chauncey Collinsas 22 (5 kl.), Adrianas Bowie 12, Egidijus Dimša ir Artūras Jomantas po 8.

„Lietkabelis“: Željko Šakičius 14, Tomas Lekūnas 13 (7 atk. kam.), Margiris Normantas ir Tomas Dimša po 9.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius