-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 14 /20:23

Antrą dieną iš eilės žaidęs „Žalgiris“ sutriuškino „Prienus“

Lietuvos čempionas Kauno „Žalgiris“ šventė dar vieną lengvą pergalę LKL pirmenybėse. Kauniečiai išvykoje į Prienus 94:57 sutriuškino vietos ekipą ir turnyro lentelėje pavijo Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkus – po 32 pergales ir 4 pralaimėjimus.
Darius Songaila
Darius Songaila / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Be lyderio Jameso Andersono žaidžiantys kauniečiai rungtynes pradėjo keturių minučių atkarpa 10:2. „Prienai“ stengėsi svečiams neleisti atitrūkti, tačiau „Žalgirio“ pranašumas greitai peržengė dviženklę ribą – 18:7; 25:9; 28:11.

Antrajame ketvirtyje „Žalgiris“ apsukų nemažino ir pradėjo triuškinti šeimininku – 35:13, 43:15. Nors Prienų krepšininkai atakavo gana taikliai, tačiau nieko negalėjo padaryti gynyboje, patys nemažai klydo ir triuškinančiai nusileido kovoje dėl atšokusių kamuolių.

Visas trečiasis ketvirtis ir ketvirtojo pradžia klostėsi lygiai, abi komandos rinko taškus, o kauniečių pranašumas laikėsi ties 20 taškų riba. Vis dėlto, „Žalgiris“ dar kartą spurtavo likus žaisti apie 4 minutes, kai jų persvara pasiekė 30 taškų ribą – 85:53. „Prienai“ taip ir neatsigavo.

VIDEO: BEKO-LKL dienos momentas: S. Kymanto puikus dėjimas

„Prienai“: M.Linkevičius 11, P.Iavanauskas (5 rez. perd.) 9, D.Milka 8, D.Šeškus ir S.Kymantas po 6.

„Žalgiris“: A.Gudaitis (5/6 dvit., 6/6 baud., 10 atk. kam.) 16, T.Dimša (7/12 dvit., 5 atk. kam.) 14, D.Songaila (4/12 dvit.) 13, A.Milaknis (4/5 trit.) 12, V.Kariniauskas (5/7 dvit.) 11

„Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ krepšininkams LKL pirmenybėse liko sužaisti po ketverias rungtynes. Paskutinėse rungtynėse Kaune komandos rungtyniaus tarpusavyje, o iki to kauniečiai žais su „Dzūkija“, „Šiauliais“ ir „Nevėžiu“.

„Lietuvos rytas“ išbandys jėgas su „Juventus“, „Mažeikiais“ ir „Šiauliais“. Įdomu, kad „Žalgirio“ visi mačai vyks namie, o „Lietuvos ryto“ – išvykoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius