Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 11

Atsipalaidavimą pabrėžęs Šaras: „Sprendėme savo užduotis“

Šarūnas Jasikevičius atrodė labai ramus po gan nelengvos Kauno „Žalgirio“ pergalės namuose prieš Kėdainių „Nevėžį“ 89:84. Lietuvos čempionų treneris pažymėjo, kad jo auklėtiniai kiek atsipalaidavo ir gyrė daugiau žaidimo laiko gavusius atsarginius žaidėjus.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

„Sveikinimai mūsų komandai, sirgaliams su pergale. Gaila, kad negalėjome jos iškovoti ramiau, – spaudos konferencijoje kalbėjo Š.Jasikevičius. – Iš kitos pusės, daug dalykų ir įvykdėme. Norėjome, kad kai kurie žaidėjai pažaistų ilgiau, tas ir gavosi. Žinome, kad varžovų komanda ambicinga, gerai paruošta, žaidžia su geru ritmu. Daug dalykų, kurių norėjome, šiandien pasiekėme.“

Ketvirtąjį kėlinį Kėdainių ekipa laimėjo 27:15, bet tai, panašu, nelabai jaudino Šarą, kurio kitą savaitę laukia dvigubas išbandymas Eurolygoje Belgrade ir Atėnuose.

„Ką žinau, nežinau. Darėm daug klaidų, atsipalaidavom kažkiek turbūt. Savo užduotis sprendėme“, – nedaugžodžiavo treneris.

Darėm daug klaidų, atsipalaidavom kažkiek turbūt

Po traumos atsigavęs Rokas Jokubaitis ant parketo praleido 27 minutes, per kurias pelnė 12 taškų ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

„Jis ilgai nežaidė ir reikia, kad įsivažiuotų. Smagu, kad jis gavo žaisti 27 minutes. Jo situacija tokia, kad reikia sugrįžti po traumos. Jis žino, kad LKL gaus žaist ir svarbiausia, kad eitų į priekį. O jis eina į priekį“, – kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Rokas Jokubaitis
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Rokas Jokubaitis

Karolis Lukošiūnas kilo nuo suolo ir rungtyniavo 25 minutes. Snaiperis pataikė 4 tritaškius iš 8 ir pelnė 12 taškų.

„Lukošiūnas gan normaliai, neturiu pretenzijų gynyboje. Puolime pataikė keturis tritaškius. Tobulėja tikrai iš visų pusių. Sezonas ilgas, norėtųsi, kad toliau dirbtų, o mūsų užduotis yra surast žaidybinio laiko“, – mažiau pasireikšti gaunantį žaidėją gyrė Š.Jasikevičius.

Trečiojo kėlinio pabaigoje „Nevėžis“ liko be vyriausiojo trenerio Mariaus Kiltinavičiaus, kuris iškart užsidirbo dvi technines pražangas ir buvo išvarytas iš aikštės, bet Šaras nesiryžo spėlioti, kaip varžovams pavyko sugrįžti be stratego.

„Varžovą reikia gerbti. Kai kurie mūsų žaidėjai, pavyzdžiui Ulanovas, KC Riversas išėjo su geru mentalitetu, dirbo savo darbą profesionaliai. Paskui savo padaro atsipalaidavimas, varžovas žaidžia atsipalaidavęs. Reikia gerbti varžovą, bet viskas priklauso nuo mūsų. Mes atsipalaidavome, jie tomis progomis pasinaudojo“, – pasakojo Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius