Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 19

Audringas „Žalgirio“ triumfas: Mantas Kalnietis traukė dainas, Vladimiras Romanovas prisiminė Buratiną

Liūtis ir žaibai neatbaidė Kauno „Žalgirio“ krepšininkų ir sirgalių. Tūkstančiai „žaliai baltų“ ketvirtadienio naktį prie Kauno pilies audringai šventė „Žalgirio“ triumfą Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).
Kauno „Žalgirio“ krepšininkų ir gerbėjų emocijos
LKL čempionu tapęs Mantas Kalnietis išpildė pažadą uždainuoti. / Aliaus Koroliovo/15min.lt nuotr.

„Kokia proga visi čia susirinkote?“ – juokavo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas. Surimtėjęs jis pridūrė: „Visos komandos vardu – ačiū, kad visą sezoną mus palaikėte!“

„Oho, kiek jūsų daug – net galo nematau! Labai smagu, kad švenčiate kartu, tačiau noriu paprašyti – nelaužykite Kauno“, – užkimusiu balsu sakė Mantas Kalnietis.

Netrukus krepšininkui teko pildyti dar prieš LKL finalo seriją duotą pažadą – tapus čempionu užtraukti dainą. „Ant tėvo dalgio ašmenų, aušra žėrėdavo, menu, galandant lyg varpai skambėjo, gandrai į pradalgę lydėjo, ant tėvo dalgio ašmenų“, – grupės „Jonis“ dainos „Šienpjovys“ priedainį drąsiai traukė M.Kalnietis.

VIDEO: Mantas Kalnietis dainuoja.MOV

Nuoširdžius sveikinimus ir padėkas gerbėjams žarstė ne tik krepšininkai, bet ir klubo prezidentas Arvydas Sabonis bei savininkas Vladimiras Romanovas. Pastarasis su šypsena gerbėjams priminė, kaip yra pravardžiuojamas.

„Ačiū visiems! Buratinas žino, kur veda!“ – ironizavo „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas.

Tiesa, vienam Kauno „Žalgirio“ krepšininkui tūkstantinė minia nerūpėjo. Legionierius DeJuanas Collinsas sėdėjo scenos nuošaly ir maigė mobilųjį telefoną. Klubo nariai kvietė jį prisijungti, tačiau šis atsisakė. „Aš pavargau. Noriu pailsėti“, – prisipažino pats krepšininkas.

„Žalgirio“ krepšininkai ir gerbėjai auksinį triumfą LKL pirmenybėse pratęsė naktiniame klube „Juodasis perlas“. Iš pradžių komanda buvo pakviesta į VIP salę, kur buvo surengtos iškilmingos vaišės. Šventėje dalyvavo krepšininkai ir jų antrosios pusės, klubo savininkas V.Romanovas su žmona, Arvydas Sabonis, kiti klubo atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius