Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 19

COVID-19 nepaleidžia Klaipėdos klubo: KMT rungtynės nukeltos dar kartą

Dar praėjusį antradienį turėjusios įvykti Karaliaus Mindaugo taurės turnyro rungtynės tarp Klaipėdos „Neptūno-Akvaservis“ ir „Šiaulių“ komandų perkeltos jau antrą sykį. To priežastis – uostamiesčio ekipos vis dar nepalikęs koronavirusas.
Karaliaus Mindaugo taurė
Karaliaus Mindaugo taurė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

KMT pirmojo etapo susitikimas Klaipėdoje turėjo būti žaidžiamas spalio 13-ąją, bet nustačius COVID-19 atvejį „Neptūno“ dublerių ekipoje, rungtyniaujančioje Nacionalinėje krepšinio lygoje, susitikimas buvo perkeltas į spalio 20-ą dieną.

Vis dėlto mačo išvakarėse Lietuvos krepšinio lyga pranešė, jog rungtynės neįvyks, o kita jų data paaiškės antradienį.

„Neptūnas-Akvaservis“ praėjusią savaitę paskelbė apie du COVID-19 atvejus. Dėl jų komanda praleido ir NKL čempionato, kuris prasidėjo praėjusį savaitgalį, startą.

KMT turnyro pirmajame etape klubai žaidžia po du mačus namuose ir išvykoje, o į kitą etapą patenka geresnį taškų santykį turinti ekipa.

Kitose porose po pirmųjų rungtynių pirmauja Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (89:77 prieš „Jonavą“), Alytaus „Sintek-Dzūkija“ (76:71 prieš „Šilutę“), Šakių „Vytis“ (81:66 prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“) ir Prienų „CBet“ (87:84 prieš Kauno „Žalgirį-2“, o Utenos „Juventus“ ir Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ rungtynės baigėsi lygiosiomis (74:74).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius