Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 09 23

D.Adomaitis ir L.Kleiza apie M.Farrello išvykimą pateikė skirtingas versijas

Sekmadienio vakarą Vilniaus „Ryto“ krepšininkai užtikrintai pradėjo LKL pirmenybes, net 87:57 namuose sutriuškindami Utenos „Juventus“ krepšininkus, bet sostinės ekipą muštruojantis Dainius Adomaitis pernelyg džiūgauti nebuvo linkęs.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Pirmosiose rungtynėse buvo daug neteisingų sprendimų, daug nekokybiško žaidimo. Bet noriu pagirti vyrus už energiją ir užsivedimą. Prie savų sirgalių pirmose rungtynėse visi norėjo pasirodyti. Tai šiek tiek kišo koją. Gynyboje žaidėme neblogai, bet išėjęs jaunimas pridarė per daug klaidų. Čia jie turi būti geresni ir tais šansais pasinaudoti geriau“, – rungtynes reziumavo D.Adomaitis.

Rungtynių dieną klubas pranešė, kad komandą palieka šią vasarą iš NCAA atvykęs amerikietis įžaidėjas Mattas Farrellas. Sutartis buvo nutraukta abipusiu susitarimu.

„Mattas dar nėra pasiruošęs pradėti profesionalo karjeros Europoje, todėl teko išsiskirti. Sėkmės įžaidėjui ateityje, o mes toliau sunkiai dirbsime bei ieškosime papildymo gynėjų grandyje“, – ryte išplatintame pranešime situaciją komentavo klubo sporto direktorius Linas Kleiza.

Visgi D.Adomaitis po dvikovos pateikė kiek kitokią versiją.

„Mes labai tikėjome ir buvome susirinkę apie jį daug informacijos. Bet žaidėjas ir agentas kreipėsi į klubą, teigdamas, kad jis turi šeimyninių problemų ir dėl to visos jo mintys yra Amerikoje. Jis teigė, kad negali susikaupti ir prašė, kad jį paleistume. Nėra tikslo mojuoti kontraktu prieš akis, jei žaidėjas nenori čia žaisti. Mums tai yra blogai, nes praradome žaidėją prieš pat čempionato pradžią, bet iš žmogiškosios pusės sprendimas buvo labai lengvas“, – teigė D.Adomaitis.

VIDEO: D,Adomaičio ir Ž.Urbono komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius