Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 11 12

Dzūkai nesunkiai pasiekė KMT ketvirtfinalį

Namo sugrįžusi Alytaus „Sintek–Dzūkija“ nebejuokavo. 4 taškų pranašumą iš svečių teritorijos parsivežę dzūkai, antradienį namuose 82:73 nugalėjo Kėdainių „Nevėžį“ ir žengė į Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalį.
Adrianas Bowie
Adrianas Bowie / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Nevėžis“ vis dar vertėsi be Austino Chatmano, o „Sintek–Dzūkijos“ rotacija sutrumpėjo pirmajame kėlinyje, kai čiurną susižeidė Paulius Danisevičius.

Kaip ir pirmoje komandų akistatoje, „Sintek–Dzūkija“ startavo geriau. Įpusėjus pirmajam kėliniui alytiškiai įgijo 9 taškų pranašumą (16:7). Dzūkai kėlinį pabaigė spurtu 7:2, o antrajame skirtumas šoktelėjo iki 23 taškų (42:19).

Valdemaro Chomičiaus auklėtiniai uždėjo apynasrį „Nevėžio“ puolimui. Pirmoje rungtynių pusėje kėdainiškiai klimpo „Sintek–Dzūkijos“ gynyboje ir atakavo tragišku taiklumu (8/34 met.).

Po dviejų kėlinių švieslentė rodė alytiškių pranašumą 47:24.

Po pertraukos Panagiotis Kalaitzakis bandė pabudinti „Nevėžį“ dviem tritaškiais, tačiau Mindaugo Sušinsko ir Artūro Jomanto vedina „Sintek–Dzūkija“ iniciatyvos iš rankų nepaleido.

Ketvirtajame kėlinyje beliko išspręsti formalumus. Savo šansą gavo ir mažiau žaidžiantys Tomas Pačėsas, Lukas Kvedaravičius bei Medas Kuprijanovas. „Nevėžis“ bandė spurtuoti, tačiau laiko buvo likę per mažai.

Nugalėtojus į priekį vedė Mindaugas Sušinskas pelnęs 17 taškų, o svečių gretose išsiskyrė Zacharas Vedishchevas pasižymėjęs 19 taškų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius