Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 24

„Europiados“ scenos neatlaikė šokėjų (nuotraukos)

Klaipėdoje vykstančioje Europos kultūrų tautų šventėje „Europiada“ - pirmieji nesklandumai. Ketvirtadienio vakarą temdė lūžtantys pakilimai šokėjams ir teplūs suoleliai.
"Europiados" scena šokėjų neatlaikė.
"Europiados" scena šokėjų neatlaikė. / Aurelijos Kripaitės nuotr.

Jau pirmiesiems šokėjams pradėjus pasirodymą Klaipėdos vasaros estradoje, pastebėta, kad ėmė kilnotis pakylos lentos. Plokštės tarsi atkibo ir šokėjams trypiant ėmė kilnotis. Po tokio reginio į neviltį puolę renginio režisieriai skubiai pakeitė kompozicijas. Dalį pasirodymų šokėjai atliko ant asfalto. „15min“ žiniomis, į renginį skubiai iškviesti ir statybininkai, nekokybiškai sumontavę pakylas. Teigiama, kad jos prieš renginį buvo išbandytos, esą čia vyko repeticijos.

Nemalonumų patyrė ir žiūrovai, kurie renginyje ant neseniai išdažytų estrados suolelių buvo priversti pasitiesti polietileno maišelius, kad nesusiteptų apdarų. Nevisiškai išdžiūvę suolai sutepė ne vieno klaipėdiečio apdarus.

Iš Vasaros koncertų estrados šventė persikėlė į Teatro aikštę, kur surengti naktišokiai. Pakiliai nusiteikę festivalio dalyviai šoko ir dainavo ne tik scenoje: koncertus jie surengė ir lauko kavinėse. Daugelyje senamiesčio barų ir kavinių ketvirtadienį skambėjo „gyvas" folkloras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius