Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 19

Gargždai žada belstis į LKL

NKL rungtyniaujantis „Gargždų“ klubas pristatė naują komandos dalininką Ovidijų Jakubaitį. Pastarasis užsiminė apie ambicijas komandą pakelti į elitinį šalies krepšinio divizioną.
Ovidijus Jakubaitis
Ovidijus Jokubaitis / Klubo nuotr.

„Vienos mano įmonės darbuotojų, tuo pačiu ir buvęs mano kolega Aidas Viršilas, prieš keletą sezonų atstovavęs Gargždų ekipai, užsiminė, kad šią vasarą vienas klubo dalininkų (Arminas Linkauskas – aut. past.) nori parduoti savo dalį.

Po pokalbio su Arminu per daug nesvarsčiau, supratau, kad galima su šiuo klubu pasiekti sportinių aukštumų, o aš visada pasinėręs į tam tikrą sritį siekiu aukščiausių tikslų“ – apie savo sprendimą prisijungti prie Gargždų klubo komentavo O.Jakubaitis.

Naujasis klubo dalininkas ilgą laiką darbo bankininkystės srityje, šiuo metu užsiima taip pat ir konsultavimo, statybų verslu.

O.Jakubaitis nėra naujokas krepšinio pasaulyje. Ne vienerius metus glaudžiai bendradarbiavo ir rėmė Klaipėdos „Neptūno“ ekipą, kuri tuo metu demonstravo geriausius rezultatus klubo istorijoje žaisdama Eurolygoje.

Gargždų „Gargždai“ dalininkas nusiteikęs itin rimtai: „Atėjimu į klubą nesu linkęs tiesiog pažaisti, įsivardinau pagrindinį tikslą – patekti į Lietuvos krepšinio lygą. Šį tikslą kartu su Jonu Dumašiumi (kitu ekipos dalininku – aut. past.) pristatėme ir Klaipėdos rajono merui bei administracijos direktoriui, kurie buvo kiek nustebę, bet mes einame su aukščiausiais tikslais ir tikime tuo, ką darome.“

Optimizmu trykštantis O.Jakubaitis kalbėdamas apie komandos komplektavimo darbus džiaugiasi sėkmingais pirmaisiais komandos nariais bei pabrėžė, kad dėl susiklosčiusios situacijos pasaulyje galima sudrebinti rinką ir į komandą pasikviesti žaidėjų, ne tik žaidusių Nacionalinėje krepšinio lygoje, bet ir kitose aukščiausiose užsienio lygose ir, žinoma, LKL.

„Manau, kad gerai sukomplektuotoje komandoje turi atsispindėti patirties ir jaunystės balansas. Jaunimas turi turėti iš ko mokytis, kur patobulėti, o reikiamu momentu pagalba iš patyrusių žaidėjų tikrai padeda.

Gargžduose auga puikus jaunimas, artėjantį sezoną antroji miesto ekipa žais Regionų krepšinio lygoje, jiems klubo durys yra atviros, jeigu tik įrodys tai savo rezultatais. Galime sakyti, kad viena ateities vizijų yra kurti krepšinio piramidę Klaipėdos rajono centre“, – apie komandos viziją kalbėjo O.Jakubaitis.

„Labai džiugu, kad naujuoju komandos dalininku tapo Ovidijus, patirties krepšinio pasaulyje turintis asmuo, pasižymintis optimizmu bei sėkmingu projektų įgyvendinimu. Jis padės komandai artėjantį sezoną miestiečius džiuginti pergalėmis ir siekti aukščiausių vietų“, – panešime spaudai cituojamas Gargždų „Gargždai“ komandos direktorius Justas Bražas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius