-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 16

Į rinktinę nepatekęs R.Giedraitis: „Ateis kada nors ir mano laikas“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkas Rokas Giedraitis šią vasarą ilsėjosi nedaug – pasibaigus sezonui jis sportavo individualiai, liepą atšventė savo vestuves, o vėliau buvo kandidatas į pagrindinę šalies krepšinio rinktinę.
Rokas Giedraitis
Rokas Giedraitis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Trečiadienį savo 25-ąjį gimtadienį švenčiantis žaidėjas džiaugėsi aktyviais sostinės aistruoliais perkant abonementus, patirtimi treniruojantis su geriausiais Lietuvos krepšininkais bei kvietė visus atvykti į atvirą treniruotę šeštadienį.

Į pagrindinę rinktinės sudėtį nepatekęs R.Giedraitis neslėpė nusivylimo, tačiau išliko pozityvus.

„Įgavau vertingos patirties, – oficialiai „Lietuvos ryto“ svetainei internete pasakojo R.Giedraitis. – Dirbau su geriausiais mūsų šalies žaidėjais, todėl buvo labai įdomu. Viskas yra labai gerai ir reikia žiūrėti į priekį. Ateis kada nors ir mano laikas patekti į pagrindinį dvyliktuką.“

R.Giedraičiui ši vasara buvo įsimintina ne tik dėl darbo rinktinėje. Krepšininkas liepos 1-ąją vedė savo mylimąją Aušrą Svobutaitę, tačiau laiko švęsti daug nebuvo.

Seku įvykius komandoje, nes jie man yra labai įdomūs. Kol kas einama tinkama linkme, todėl reikia tikėtis, jog tai tęsis.



„Vestuves šventėme lygiai vieną dieną, o šią vasarą daugiau niekur nevažiavome ir buvome Lietuvoje, – atviravo krepšininkas. – Manau, kad atšvęsti medaus mėnesį dar spėsime ateityje. Ši vasara buvo pakankamai užimta, nes reikėjo palaikyti sportinę formą rinktinės stovyklai.“

25-erių žaidėjas nuolat stebi įvykius sostinės klube, o kol kas vykstančiais pokyčiais jis yra patenkintas.

„Seku įvykius komandoje, nes jie man yra labai įdomūs. Kol kas einama tinkama linkme, todėl reikia tikėtis, jog tai tęsis. Reikia tikėtis, kad viskas bus gerai. Viskas turi būti gerai – teigė R.Giedraitis. – Mane maloniai nustebino, jog fanai išpirko tiek abonementų, nors praėjusių metų negalime vadinti labai vykusiais. Malonu, kad aistruoliai mumis taip pasitiki, o mes jiems pabandysime padovanoti kuo daugiau pergalių.

Ačiū žmonėms, kurie nenusisuko nuo komandos ir labai tikiuosi, kad kuo daugiau jų išvysime šeštadienį atviroje treniruotėje.“

R.Giedraičiui trečiadienį suėjo 25-eri, tačiau ypatingų planų krepšininkas šiai dienai neturėjo:

„Šiuo metu esu pas tėvus, todėl savo gimtadienį praleisiu artimųjų draugijoje.“

R.Giedraitį bei didžiąją dalį „Lietuvos ryto“ krepšininkų išvysti galėsite jau šį šeštadienį atviroje klubo treniruotėje Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius