Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 03

Išsiskyrė Kėdainių „Nevėžio“ ir krepšininko iš JAV Tyrone'o Brazeltono keliai

Kėdainių „Nevėžio“ komanda ir legionierius Tyrone'as Brazeltonas pasuko skirtingais keliais. Abipusiu nutarimu nuspręsta atsisveikinti su 27 metų 181 cm ūgio įžaidėju iš JAV.
Tyrone‘as Brazeltonas
Tyrone‘as Brazeltonas / Vytauto Mikaičio nuotr.

„Gaila skirtis su individualiai stipriu žaidėju, bet komandos interesai yra visų svarbiausi. Jau kuris laikas tarp jo ir likusių krepšininkų buvo trintis, pats Tyrone nespinduliavo noru likti ekipoje, todėl nėra prasmės tęsti bendro darbo. Atsisveikiname draugiškai, visgi šiuo metu tai – abiems pusėms geriausias sprendimas. Linkime jam sėkmės“, – situaciją apibūdino klubo direktorius Karolis Kalvaitis.

Lietuvos krepšinio lygoje amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 16,8 taško, atlikdavo po 4,5 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 3 ir perimdavo po 2,1 kamuolio, tačiau klysdavo po 3 kartus.

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) T.Brazeltono statistiniai rodikliai kiek prastesni – po 14,7 pelnyto taško, po 2,5 sugriebto ir 1,8 perimto kamuolio, po 4,2 rezultatyvaus perdavimo ir 3,3 klaidos.

„Žinoma, kad krepšininkui nepatiko vėluojantys atlyginimai, tai – viena iš išsiskyrimo priežasčių, – teigė K.Kalvaitis. – Kita vertus, šiuo metu viskas yra stabilu, žaidėjams mokėjome prieš šventes, po mėnesio jie vėl gaus atlyginimus. Turime minčių stiprinti ekipą ir nebūtinai įžaidėjo poziciją.“

Per savo karjerą T.Brazeltonas yra vilkėjęs „Ventspils“ (Latvija), Gdynės „Asseco Prokom“ (Lenkija), Brėmerhaveno „Eisbaren“ (Vokietija), „Odessa“ (Ukraina), Niurnbergo NBC (Vokietija) bei Erio „BayHawks“ (JAV) klubų marškinėlius.

Laimėjęs septynerias iš trylikos LKL pirmenybių rungtynių „Nevėžis“ užima šeštąją vietą vienuolikos komandų turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius