Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 09 29

„Juventus“ negandos tęsiasi: legionierius patyrė sunkią traumą

Su dviem legionieriais šiame vos prasidėjusiame Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) sezone jau atsisveikinusi Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ komanda ilgam neteko ir trečiojo.

Aukštaitijos klubas pranešė, jog treniruotės metu dešinės blauzdos plyšimą patyrė serbas Aleksa Nikoličius.

Padarius išsamius tyrimus krepšininkas išgirdo skaudžias išvadas – serbas patyrė dešinės blauzdos dvilypio raumens vidinės galvos beveik pilną plyšimą bei išorinės raumens galvos dalinį plyšimą.

A.Nikoličius ant operacinio stalo gulsis jau artėjančią savaitę. Operacija bus atliekama Lietuvoje, o po jos krepšininkas pradės reabilitacijos procesą.

Serbas iš rikiuotės iškrito 5-6 mėnesių laikotarpiui.

„Atlikus magnetinio rezonanso tyrimą paaiškėjo, kad naujienos yra blogesnės nei tikėjomės, tačiau esant raumeninės dalies plyšimui reabilitaciją galėsime pradėti ankščiau ir agresyviau“,– apie situaciją kalbėjo Utenos komandos kineziterapeutas Aurimas Tilindis.

201 cm ūgio puolėjas taip ir nespėjo debiutuoti LKL pirmenybėse, kuriose „Juventus“ sužaidė du susitikimus ir abu juos pralaimėjo – prieš Vilniaus „Rytą“ ir Kėdainių „Nevėžį-Optibet“.

Utenos klubas šio sezono pradžioje jau atsisveikino su neįtikusiu amerikiečiu Darrellu Davisu, o vos po vienų rungtynių Uteną paliko ir jį pakeitęs latvis Kasparas Beržinis, pasirinkęs Irano klubo pasiūlymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius