Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 14

K.Maksvytis apie aštrią kovą ir emocijas LKL pusfinalyje: „Taip ir turi būti“

„Grandų žudiku“ ir panašiais epitetais vadinamas Kazys Maksvytis, kurio vadovaujamos komandos neretai parklupdo „Žalgirį“ ar „Lietuvos rytą“, gegužės 14-osios vakarą sostinę paliko paniurusiu veidu. „Lietkabelis“ į Panevėžį grįžo pralaimėjęs pirmąsias LKL pusfinalio serijos rungtynes 85:96.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Didelis rungtynių tempas, daug atakų. Jie laimėjo, todėl galima sakyti, kad toks žaidimo tempas buvo jiems parankesnis. Be abejo, nesame patenkinti gynyba, nes praleidome 96 taškus. Pralaimėjome mūšį, grįžtame į Panevėžį ir bandysime revanšuoti“, – po rungtynių kalbėjo K.Maksvytis.

Paklaustas apie viršų ėmusias emocijas, „Lietkabelio“ treneris kalbėjo: „Rungtynės svarbios, todėl ir netrūko aštrios kovos. Taip ir turi būti tokiose rungtynėse“. Tiesa, jam nepatiko tai, kad Žygimantas Skučas buvo nubaustas technine pražanga.

„Žygimantas dabar yra liaudies priešas Nr. 1. Jis rėkia ant Ž.Janavičiaus, kad negavo perdavimo, o teisėjas skiria techninę pražangą. Dėl savo vaidybos dabar yra per daug gaudomas, bet teisėjų darbą tegul vertina specialistai, komisarai. Atkarpa, kai buvome baudžiami techninėmis pražangomis, buvo viena iš kertinių varžovams „perlaužiant“ rungtynes“, – kalbėjo K.Maksvytis, kurio emocijas rungtynių metu užfiksavo fotografas Alfredas Pliadis:

K.Maksvytis patvirtino, jog aikštėje nepasirodęs Donatas Tarolis yra traumuotas ir gali nežaisti dar ir kitose rungtynėse. „Kokie būsime kitame mače? Tikiuosi, būsim su tomis pačiomis emocijomis, tik labiau laikysimės rungtynių plano“, – baigė K.Maksvytis.

VIDEO: K. Maksvytis apie Skučą: „Žygimantas tapo liaudies priešu numeris vienas“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius