Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 28

Kazys Maksvytis: „Neramu, nes žaidžiame banguotai“

Klaipėdos „Neptūnas“ LKL pirmenybėse antradienį tik per plauką 70:68 namie įveikė „Šiaulius“. Treneris Kazys Maksvytis po mačo teigė, kad klaipėdiečių žaidimas šiose rungtynėse jo netenkino.
Kasys Maksvytis
Kasys Maksvytis / A. Venskaus nuotr.

„Viskas gerai, kas gerai baigiasi. Džiaugiamės iškovota pergale tačiau žaidimo kokybė netenkina. Viską galėjo lemti vienas paskutinis metimas. Mes patys susikūrėme sau problemų – nustojome žaisti, „Šiauliai“ pademonstravo kovingumą ir vos „neištraukė“ rungtynių.

Man neramu, nes žaidžiame banguotai. Trečiojo kėlinio pabaigoje turėjome 19 taškų pranašumą. Norėjosi rungtynių pabaigoje ramiau sėdėti ir leisti pažaisti jauniems žaidėjams, tačiau šįkart to padaryti nepavyko“, – po rungtynių sakė K.Maksvytis.

Tuo tarpu „Šiaulių“ treneris Gediminas Petrauskas teigė, kad po rungtynių gyrė krepšininkus už kovingumą.

„Pirmi trys kėliniai buvo labai sunkūs. Labai sunkiai pralaužėme „Neptūno“ gynybą. Tiek mes, tiek „Neptūnas“ esame puolamojo krepšinio propaguotojai, tačiau šiandien dominavo gynybinis krepšinis.

Ketvirtajame kėlinyje mums atsirišo rankos, pataikėme ir iš toli, ir pelnėme taškus greitomis atakomis. Tai pavyko, nes gynėjai gerai žaidė – apsigynėme ir tada lengviau užpuolėme. Gaila, kad nepavyko išplėšti pratęsimo, bet rūbinėje pagyriau vyrus už kovingumą ir už parodytą charakterį. Kitose rungtynėse stengsimės atsirevanšuoti“, – sakė G.Petrauskas.

„Neptūno“ krepšininkai penktadienį namuose Eurolygos turnyre mes iššūkį Pirėjo „Olympiakos“ klubui, o vos po dviejų dienų, sekmadienį, išvykoje žais su „Žalgiriu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius