Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 31

Kazys Maksvytis: „Turime būti šiek tiek „crazy“ ir galvoti, kad galime laimėti“

Panevėžio „Lietkabelio“ treneris dar kartą patvirtino savo grandų žudiko statusą. Jo vadovaujama komanda LKL finalo antrosiose rungtynėse namuose 86:83 patiesė Kauno „Žalgirį“ ir serijoje atstatė lygybę – 1-1. Po rungtynių K.Maksvytis gyrė Panevėžio krepšinio sirgalius ir savo įžaidėjus.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Panevėžio arenoje šį sezoną „Žalgiris“, „Lietuvos rytas“ ir „Neptūnas“ po šio mačo yra pralaimėję visas 9 čia žaistas rungtynes. Kauniečiai čia nugalėti trečią sykį.

„Arena ir mūsų žiūrovai labai padeda komandai. Esant tokiai atmosferai lieka kovoti ir nepasidaryti gėdos prieš savo žiūrovus. Tikrai nemanau, kad šiandien turėjome geriausias rungtynes, tačiau kovojome iki pabaigos, sugrįžome ir laimėjome“, – šypsodamasis kalbėjo K.Maksvytis.

Treneris pagyrė po pertraukos į rungtynes puikiai įsitraukusius savo komandos įžaidėjus, tačiau teigė, kad šios rungtynės „Lietkabeliui“ buvo toli nuo geriausių.

„Labai gerai šiandien įsitraukė Žygis Janavičius, ir Lorenzo Williamsas. Dar yra keli, kurie galėjo sužaisti geriau, nesakysiu dabar pavardėmis, bet mes žinome, kad jie gali sužaisti geriau.

Su „Žalgiriu“ yra labai sunku, jie yra greiti, fiziškai galingi. Negalime jų paleisti į greitą puolimą, turime kautis dėl kamuolių. Mums pavyko susitvarkyti su greitomis jų atakomis, tačiau negalime suteikti tiek antrų šansų“, – sakė „Lietkabelio“ treneris.

Dar yra keli, kurie galėjo sužaisti geriau, nesakysiu dabar pavardėmis, bet mes žinome, kad jie gali sužaisti geriau.

„Žalgiris“ šiose rungtynėse kovą dėl kamuolių laimėjo net 37:21, o puolime kauniečiai nusiėmė 14 kamuolių, kai „Lietkabelis“ tik 6.

Tačiau K.Maksvytis teigė tikintis, kad šią problemą galima išspręsti ir bandyti kautis dėl aukso medalių.

„Gal baigsis viskas 4-1, gal 4-2, o gal 4-2 į kitą pusę. Mes turime būti šiek tiek crazy ir galvoti, kad galime laimėti prieš „Žalgirį“, o kaip bus – pamatysime“, – užbaigė panevėžiečių treneris.

Trečiosios serijos rungtynes Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks birželio 3-ąją dieną, šeštadienį, nuo 17 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius