Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 08

Kuzminskas: į Klaipėdą grįžti nebenorime

Rezultatyviausiai antrose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) mažojo finalo serijos rungtynėse žaidęs „Šiaulių“ vidurio puolėjas Saulius Kuzminskas vylėsi, kad į Klaipėdą ši bronzinė serija nebegrįš.
Saulius Kuzminskas
S.Kuzminskas kovą dėl LKL bronzos norėtų baigti Šiauliuose. / „Scanpix“ nuotr.

23 taškus Klaipėdoje pelnęs S.Kumzinskas džiaugėsi, jog jo komandai pavyko nepalūžti rungtynių pradžioje, kai „Neptūnas“ buvo įgijęs dviženklį pranašumą. „Žaidėme savo žaidimą ir sugebėjo varžovus pasivyti“, – po rungtynių portalui „BasketNews.lt“ teigė puolėjas.

Kas lėmė jūsų pergalę?
Pergalę lėmė tai, jog kovojome iki paskutinės rungtynių minutės. Mačas gal būtų buvęs lengvesnis, bet šiandien prametė daug baudų, klydome, net iš po krepšio kelis kartus atakavome netaikliai. Visgi džiaugiuosi, kad nepalūžome rungtynių pradžioje, kai „Neptūnas“ buvo atitolęs dviženkliu skirtumu. Tada žaidėme savo žaidimą ir sugebėjo rezultatą išlyginti, o vėliau ir persverti.

Rungtynės baigėsi tokiu pačiu rezultatu kaip ir pirmosios, tačiau gal šis mačas buvo kiek kitoks?
Šios dvejos rungtynės tiesiog identiškos. Mūsų atsarginių žaidėjų suolelis yra ilgesnis, būtent tai mums ir padėjo. Be to, „Neptūne“ žaisti negali Remigijus Trakimas, tai taip pat turėjo įtakos.

Laukia trečiosios serijos rungtynės Šiauliuose.
Sekmadienį kovosime tik dėl pergalės.Stengsimės, atiduosime visas jėgas, nes pralaimėti savų žiūrovų akivaizdoje mes negalime. Tikrai nenorėtume sugrįžti vėl į Klaipėdą.

Klaipėdos „Neptūno“ kapitonas Martynas Mažeika antrose LKL mažojo finalo serijos rungtynėse Klaipėdoje pelnė 25 taškus ir buvo rezultatyviausias aikštelėje. Visgi kapitono taškų „Neptūno“ pergalei nepakako. 192 cm ūgio krepšininkas tikino, jog uostamiesčio komanda vilties nepraranda ir sekmadienį Šiauliuose rengiasi kovai.

Kokios pagrindinės pralaimėjimo priežastys?
Šiose rungtynėse mums pritrūko jėgų. Antrose rungtynėse žaidėme pratęsimą ir šį vakarą pratęsime jau tikrai jautėme didžiulį nuovargį. Tačiau reikia atgauti jėgas iki sekmadienio ir kovoti, nes ne viskas dar prarasta. „Šiauliai“ yra stipri komanda, bet reikia žaisti nusiteikus kovingai.

Ar komandoje neišblėso noras kovoti?
Komandos viduje nuotaikos kovingos. Treneris po rungtynių papasakojo istoriją iš savo patirties, kai „Atletas“ finale pirmaudamas 2-0, pralaimėjo tris mačus iš eilės „Žalgiriui“ ir liko antras. Tad viskas yra įmanoma.

Kokį įspūdį paliko sausakimšai „Neptūno“ sporto salę užpildę žiūrovai?
Atmosfera salėje buvo įspūdinga. Labai apsidžiaugiau pamatęs tokį gausų būrį žiūrovų. Triukšmo lygis buvo didžiulis, visi mus palaikė. Buvo išties gera.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius