Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 03

„Lietkabelio“ treneris Mindaugas Brazys: „Turėjome kuriančių žaidėjų, bet mums trūko patikimo metiko“

Sudėties pokyčiais senuosius metus palydėjusi ir Naujuosius metus pasitikusi Panevėžio „Lietkabelio“ krepšinio ekipa pradeda rengtis likusiai 2013-2014 m. sezono daliai.
Goranas Vrbancas
Goranas Vrbancas / euroleague.com

Prie „Lietkabelio“ penktadienį prisijungs 29-erių 194 cm ūgio kroatas Goranas Vrbancas. Naujokas, anot trenerio asistento Mindaugo Brazio, turėtų užpildyti iki šiol buvusią spragą metikų grandyje.

„Turime daug atakas galinčių kurti krepšininkų, tokių kaip Parrishas Brownas, Jokūbas Gintvainis ar Vaidas Kariniauskas. Tačiau mums trūko žaidėjo, galinčio imtis iniciatyvos ir pataikyti iš toliau. Domėjomės galimybe įsigyti G.Vrbancą, todėl džiaugiamės sulaukę jo komandoje“, – kalbėjo M.Brazys.

G.Vrbancas veikiausiai bus ne paskutinis naujas veidas „Lietkabelio“ komandoje. Prieš pat Naujuosius metus klubas atsisveikino su sėkmingai Lietuvoje rungtyniavusiu aukštaūgiu iš Nigerijos Chukwudinma Odiakosa.

Klubo vadovas Eimantas Pūras teigė, kad po krepšiais atsivėrusią spragą bus stengiamasi užpildyti: „Dinma buvo vienas mūsų lyderių ir tikrai šaunus vyrukas. Bet jis dar gruodžio pirmoje pusėje pradėjo nuogastauti dėl asmeninės motyvacijos trūkumo Panevėžyje. Todėl radome kompromisą ir išsiskyrėme abiems pusėms palankiomis sąlygomis. Todėl įsigijome G.Vrbancą ir aktyviai dairomės aukštaūgio, galinčio tapti pamaina D.Odiakosai. Jau greitai prie komandos vėl prisijungs traumuotas Darius Griškėnas.“

Artimiausias mačas, kuriame galbūt debiutuos ir G.Vrbancas – sausio 5-ąją „Cido“ arenoje BBL rungtynės su Atyrau „Barsy“ (Kazachstanas).  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius