Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 29

„Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ klubų susijungimas – šventas melas lengvatikiams

Du priešingų stovyklų klubai greitai broliausis, taps draugais ir vienu frontu atstovaus Lietuvai – tokią sensaciją ketvirtadienį pranešė portalas delfi.lt. Kaip teigiama naujienoje, nesutaikomi priešai aikštėje – Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubai greitu laiku susijungs ir sieks naujų aukštumų krepšinyje. Nors kelios žiniasklaidos priemonės šią informaciją jau viešina kaip itin aktualų šalies krepšiniui įvykį, to, žinoma, nebus, o su šia naujiena iššokęs delfi.lt „užmiršo“ priminti, kad tai yra tik viešųjų ryšių akcija, kurios esmė – sukurti intrigą prieš būsimą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) „Žvaigždžių dienos“ renginį.
Paulius Jankūnas ir Gediminas Orelikas
Paulius Jankūnas ir Gediminas Orelikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Tik simbolinis, o ne priverstinis „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ klubų susijungimas greičiausiai įvyks kovo 29 dieną per „Visų žvaigždžių“ dienos šventę Vilniaus „Siemens“ arenoje. Dar nėra paviešintos būsimos LKL šventės detalės, bet jau yra nutekėjusi informacija, kad tradiciniame „Žvaigždžių dienos“ mače, matyt, kovos ne „Šiaurės“ ar „Rytų“, „Erelių“ ar „Vilkų“ komandos, o jungtinė „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ ekipa prieš likusių LKL klubų rinktinę.

Tuo tarpu dar neviešinama būsimo LKL renginio intriga nutarė pasinaudoti vienas iš šios lygos informacinių rėmėjų – delfi.lt, kuris pranešė apie būsimą dviejų geriausių šalies komandų susijungimą, tačiau nutylėjo, kad tai bus tik šou dalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius