Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 18

„Lietuvos ryto“ naujokas: „Manau, kad savo žaidimu nustebinsiu daugelį“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda ketvirtadienį susirinko į pirmąją naujojo sezono treniruotę, o prie klubo jau spėjo prisijungti ir kamerūnietis Kenny Kadji. Sunkusis krašto puolėjas pirmame savo interviu su sostinės žurnalistais teigė, kad nėra tradicinis savo pozicijos atstovas ir pažadėjo nustebinti.
Kenny Kadji
Kenny Kadji / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Esu labai nustebintas, kad rungtyniausiu Vilniuje, nes tai puiki komanda, – pasakojo žaidėjas. - Čia atvykau tik vakar, tačiau, kol kas, mano atsiliepimai vien teigiami. Dar neturėjau galimybės pakalbėti su treneriu dėl savo rolės komandoje.“

28-erių kamerūnietis K.Kadji savo karjeroje labai dažnai keitė komandas, o 2013-aisiais nebuvo pašauktas NBA naujokų biržoje. Praėjusį sezoną jis pabaigė italų „Dinamo Sassari“ ekipoje.

„Esu labai universalus. Žaidžiu visai kitaip nei kiti 211 centimetrų žaidėjai, – savo žaidimą analizavo K.Kadji. – Esu vikrus, galiu žaisti nugara bei pataikyti iš tolimesnių dinstancijų. Manau, kad su savo žaidimu daug ką nustebinsiu.

Nepažįstu nė vieno klubo žaidėjo išskyrus Davidą Loganą, tačiau žinau komandos istoriją. Kelias ekipos rungtynes praėjusį sezoną stebėjau per televizorių.

Man labai padės tai, kad pažinosiu D.Loganą, su kuriuo jau esame rungtyniavę kartu. Jis man atskleidė, kad šios ekipos treneris yra labai reiklus, tačiau Davidui tai patinka, nes jis turi labai didelę aistrą šiam sportui.“

K.Kadji dalyvavo Vilniaus „Lietuvos ryto“ treniruočių stovykloje ketvirtadienį, o likę naujokai D.McGrathas ir D.Loganas prie komandos prisijungs kitą antradienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius