Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 29

LKL ekspertizė: Ar nepritrūks motyvacijos Klaipėdos „Neptūnui“?

Ketvirtadienio vakarą LKL lygoje prasidėjęs finalinių kovų maratonas nepalieka abejingų. Savo nuomonę turi visi – sirgaliai, treneriai, ekspertai.
„Lietuvos rytas“ – „Neptūnas“
„Lietuvos rytas“ – „Neptūnas“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Ketvirtadienį savo nuomonę apie finalo serijos baigtį išsakė buvęs krepšininkas Ramūnas Šiškauskas. Laidoje „LKL ekspertizė“ jis teigė, jog Lietuvos čempionais šį sezoną vėl taps „Žalgirio“ krepšininkai.

Buvęs Lietuvos rinktinės narys su LKL TV pasidalijo mintimis ir apie mažojo finalo serijos baigtį. Anot R.Šiškausko, serijoje pranašumą turi „Neptūnas“, tačiau „Juventus“ ekipa yra ambicinga bei medalių ištroškusi komanda ir lengva klaipėdiečiams tikrai nebus.

„Nenorėčiau nuvertinti Utenos ekipos, čia kovojama dėl trečios vietos, dėl medalių ir teisės žaisti Europos taurės turnyre. Manau „Juventus“ ekipa padarys viską ir atiduos visas jėgas, kad iškovotų tą trečia vietą.“

„Klaipėdos „Neptūnas“ tikėjosi žaisti finale ir daugumai krepšininkų tos rungtynės dėl trečios vietos nebus tokios motyvuotos, todėl čia galima įžvelgti nedidelį „Juventus“ ekipos pranašumą“, – teigė R.Šiškauskas.

Vertindamas galimą serijos baigtį buvęs krepšininkas išskyrė „Juventus“ gynybą ir tai, jog Klaipėdos ekipa prasčiau rungtyniauja išvykose.

„Dainiaus Adomaičio auklėtiniai turi sustabdyti klaipėdiečių puolimą, neleisti jiems pelnyti lengvų taškų, ką jie dažnai ir daro. Laimėję bent vienerias rungtynes Klaipėdoje „Juventus“ krepšininkai bus dar labiau motyvuoti laimėti ir namuose. Tačiau manau, jog uostamiesčio ekipa seriją laimės rezultatu 3:1.“

Mažojo finalo serija šiandien prasideda Klaipėdoje. Rungtynių pradžia 18 valandą 30 minučių, o jas tiesiogiai transliuos LRT televizija.

VIDEO: LKL Ekspertizė | mažasis finalas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius