Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 27

„LSU-Baltų“ sezono uždaryme – LKL prezidento palinkėjimas išlikti

Ketvirtadienį vakare Kauno valstybiniame muzikiniame teatre įvyko vietos „LSU-Baltų“ krepšinio komandos 2012-2013 metų sezono uždarymo šventė. Renginio metu buvo pagerbti buvę klubo prezidentai, rėmėjai bei geriausiai sezono metu pasirodę „LSU-Baltų“ komandos krepšininkai.
Krepšinio komandos sezono uždarymo šventė
Krepšinio komandos sezono uždarymo šventė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Daugiau nei penkiasdešimt metų gyvuojanti Kauno miesto komanda šiemet pirmą kartą žaidė Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato reguliariajame sezone – į atkrintamuosius mačus ekipa neprasimušė.. Prie komandos partnerių šiemet prisijungė ir portalas 15min.lt, kuriam, kaip ir kitiems komandos rėmėjams, atiteko „LSU-Baltų“ vadovų padėkos.

Krepšininkus sveikino ir LKL prezidentas

Šventės pradžioje „LSU-Baltų“ krepšinio klubo direktorius Edas Nickus tarė sveikinimo žodį ir pasidžiaugė, kad penkiasdešimtį metų perkopęs krepšinio klubas į Kauno valstybinį muzikinį teatrą susirinko pagerbti komandos vaikinų.

„Sezono pabaiga – tai naujos pradžios pradžia. Susirinkome čia tam, kad parodytume, kaip labai mylime krepšinį, – kalbėjo „LSU-Baltų“ klubo prezidentas Vidas Bonkys. – Auditorija, kurią matau, tai tarsi mūsų didelė šeima, visi savi veidai, kurie drauge siekia užsibrėžtų tikslų. Tikiuosi, kad kitais metais atrodysime dar geriau“.

Komandą sveikino ir neseniai išrinktas LKL prezidentas Remigijus Milašius: „Linkiu, kad taip ilgai egzistuojanti „LSU-Baltų“ komanda toliau gyvuotų, stiprėtų ir sėkmingai žaistų kitų metų LKL sezone“.

Pagerbti geriausi komandos žaidėjai

Renginio metu buvo įteiktos specialios nominacijos labiausiai praėjusiame LKL sezone pasižymėjusiems „LSU-Baltų“ žaidėjams.

Apdovanojimą gavo daugiausiai rezultatyvių perdavimų atlikęs gynėjas Mindaugas Stašys. Krepšininkas per sužaistas  20 rungtynių atliko 95 rezultatyvius perdavimus.

„Man tai – postūmis į priekį. Esu dėkingas komandai, bendraklubiams, kurie mano perdavimus pavertė rezultatyviomis atakomis – be jų nieko nebūtų. Taip pat dėkoju komandos direktoriui ir prezidentui“, – 15min.lt portalui kalbėjo M.Stašys.

Perspektyvus krepšininkas prisipažino, kad jau sulaukė kelių pasiūlymų iš kitų klubų, tačiau dar tiksliai nežino, kur žais kitą sezoną.

Pagerbtas buvo ir daugiausiai kartų varžovų metimus blokavęs vidurio puolėjas Tomas Urbonas. Jis per 16 LKL reguliaraus sezono akistatų „išrašė“ varžovams 35 blokus.

Taip pat visiems komandos žaidėjams buvo įteikti atminimo marškinėliai – padėka už ištikimybę ir sėkmingai pabaigtą sezoną.

Kauno valstybiniame muzikiniame teatre buvo eksponuojama „LSU-Baltų“ komandos istorijos paroda. Svečiai turėjo galimybę apžiūrėti nuotraukas, vaizduojančias ekipos kaitą bėgant metams bei pasigrožėti filmuku, kuriame buvo įamžinti įdomiausi komandos gyvavimo momentai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius