Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 17

M.Gecevičiaus tempiamas „Skycop“ išgyveno dramą mače su „Nevėžiu“

Zaidas Hearstas sužaidė fantastiškas rungtynes Prienuose, tačiau Martyno Gecevčiaus tempiamas „Skycop“ (9-16) klubas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse palaužė Kėdainių „Nevėžį“ (4-21) – 81:78 (13:16, 16:15, 24:17, 28:30).
Martynas Gecevičius
Martynas Gecevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

JAV ir Nigerijos pilietybes turintis Z.Hearstas, į „Nevėžį“ atvykęs vasarį, per 16 minučių iki didžiosios pertraukos pelnė 17 taškų ir atkovojo 6 kamuolius, kai kiti „Nevėžio“ krepšininkai kartu tesurinko 14.

Gintautas Matulis, Regimantas Miniotas, Valdas Vasylius, Nikita Balašovas, Adonte Parkeris, Gabrielius Maldūnas ir Haroldas Saprykinas per pirmuosius du kėlinius apskritai iš žaidimo prametė viską (0/12), o rimčiau Z.Hearstui talkino tik Martynas Varnas, pataikęs du tolimus metimus (2/3) ir pelnęs 8 taškus.

Nepaisant to, „Nevėžis“ įpusėjus mačui pirmavo 31:29.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių momentas: R. Minioto skrydis

R.Miniotas ir A.Parkeris leido „Nevėžiui“ išlikti priekyje ir po pertraukos. Jie dviese pelnė 15 pirmųjų „Nevėžio“ taškų trečiajame ketvirtyje ir kėdainiškiai pabėgo į priekį 45:38.

Vis dėlto kėlinio pabaigoje geriau žaidė „Skycop“. Taškus rinko Darjušas Lavrinovičius, du tolimus šūvius iš eilės paleido Malcolmas Grantas ir Vytenis Lipkevičius.

Laimėję atkarpą 15:3 ir Z.Hearstą visą kėlinį išlaikę be taškų prieniškiai paskutinį ketvirtį pradėjo būdami priekyje 53:48.

Vis dėlto kėlinio pabaigoje geriau žaidė „Skycop“. Taškus rinko Darjušas Lavrinovičius, du tolimus šūvius iš eilės paleido Malcolmas Grantas ir Vytenis Lipkevičius.

Laimėję atkarpą 15:3 ir Z.Hearstą visą kėlinį išlaikę be taškų prieniškiai paskutinį ketvirtį pradėjo būdami priekyje 53:48.

Z.Hearstas vėl ėmėsi darbo, tačiau „Skycop“ taip pat turėjo savo vedlį – M.Grantą. Po M.Gecevičiaus tritaškio ir dviejų V.Lipkevičiaus taškų „Skycop“ šoktelėjo į priekį 68:62.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Skycop“ - „Nevėžis“ [2019-03-17]

Z.Hearstas smeigė tritaškį ir rezultatas grįžo ant svarstyklių (70:68).

D.Lavrinovičius prametė abi baudas, tačiau M.Gecevičius paleido fantastišką tritaškį per R.Minioto rankas, ir „Nevėžio“ situacija komplikavosi (75:68).

„Nevėžis“ nekapituliavo – D.Lavrinovičius pasiuntė N.Balašovą prie baudų metimo linijos, o Z.Hearstui perėmus kamuolį G.Matulis pelnė du taškus su pražanga (75:72).

Tačiau šaltakraujiški M.Gecevičiaus baudų metimai padėjo tašką rungtynėse – M.Varnas likus 10 sek. dar pataikė iš toli (79:76), bet išsigelbėti „Nevėžiui“ nebepavyko.

Rungtynės buvo paženklintos nemaloniu incidentu, kai trečiojo kėlinio pabaigoje po kontakto su varžovu kaktą prasiskėlė svečių įžaidėjas Martinas Junakovičius. Jis vėliau ant parketo nebegrįžo.

„Skycop“: M. Gecevičius 24 (3/6 trit.), M. Grantas 18 (4/5 trit.), Darjušas Lavrinovičius 14, Vytenis Lipkevičius 8.

„Nevėžis“: Zaidas Hearstas 28, Martynas Varnas 13, Regimantas Miniotas ir Adonte Parkeris po 11.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Skycop“ - „Nevėžis“ [2019-03-17]
VIDEO: Deginantys „Atsarginiai“: J.Jankevičiaus įspėjimas „Pacers“, M.Šalčiūtės pranašystė ir LeBronas pelenuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius