Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 04 16

Mačo pabaigoje pasismaginęs „Žalgiris“ nepaliko šansų prieniškiams

Kauno „Žalgirio“ (23-3) komanda Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) turėjo paplušėti tris kėlinius, tačiau galiausiai parodė jėgą ir užtikrintai namuose 90:62 (25:14, 17:15, 21:23, 27:10) susitvarkė su Prienų „CBet“ (11-18).
Martinas Gebenas
Martinas Gebenas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šioms komandoms tai trečia tarpusavio akistata ir trečiąkart čia triumfuoja „Žalgiris“.

„Žalgiriui“ vis dar nepadėjo Patricio Garino ir Nigelas Hayesas, taip pat – Artūras Milaknis, bet ant parketo grįžo nugaros problemų turėjęs Joffrey Lauvergne’as. Jis per 10 minučių pelnė 7 taškus

Kauno komanda nuo rungtynių pradžios ėmė kontrolę į savo rankas, o prieniškiams kurį laiką taškus rinko tik Mindaugas Sušinskas. Skirtumas tapo dviženklis (25:14), o jį tokį žalgiriečiai saugojo ir iki didžiosios pertraukos. Tiesa, po jos „CBet“ parodė kitokį veidą.

Nors po dviejų kėlinių komandas skyrė 13 taškų, prieniškiai surengė spurtą ir taip atsiliko vos 6 taškais (36:42), tiesa, tai buvo vienintelis jų ryškesnis pasispardymas. Rokas Jokubaitis parodė dėjimų, Marius Grigonis pataikė iš toli, o „Žalgiris“ greitai atstatinėjo dviženklę persvarą – 63:52.

Paskutiniame ketvirtyje situaciją kontroliavę žalgiriečiai pergalės nepaleido ir ėmė triuškinti varžovus jau didžiuliu skirtumu.

Thomasas Walkupas surinko antrą sezono dvigubą dublį (10 tšk., 11 atk. kam.), o 28 naudingumo balai jam pakartotas karjeros rekordas „Betsafe-LKL“.

„Žalgiris“: Rokas Jokubaitis 17, Lukas Lekavičius 16, Marius Grigonis 13 (1/7 trit.), Thomasas Walkupas 10 (11 rez. perd., 5 per. kam.), Martinas Gebenas 9 (5 atk. kam.).

„CBet“: Mindaugas Sušinskas 18 (8 atk. kam.), Emmanuelis Lecomte’as 9, Tomas Digbeu 8, Martynas Pacevičius 7 (7 atk. kam.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius