-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 30

Matas Niparavičius: „Jau galime pagalvoti, kad šiemet LKL finalas bus ne toks, kaip anksčiau“

Buvęs Lietuvos krepšinio lygos krepšininkas, pastaruoju metu daugiau su pramogų pasauliu siejamas Matas Niparavičius kuo puikiausiai išmano LKL virtuvę. Buvęs krepšininkas lkl.lt papasakojo, ką jis galvoja apie visas lygos komandas.
Matas Niparavičius
Matas Niparavičius / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Lyderis „Lietuvos rytas“. Tendencija, kad „Lietuvos rytas“ arba „Žalgiris“ metų pabaigoje būtų viršūnėje, yra logiška ir to buvo galima tikėtis. Nors aš manau, kad kur kas daugiau žmonių tikėjosi, jog pirmoje vietoje bus „Žalgiris“. Jie ir sudėtį palyginti gerą turi, ir Eurolygoje gerai žaidžia.

Trys „Žalgirio“ pralaimėjimai. Atrodo, kad „Žalgiris“ yra dvi skirtingos komandos: ta, kuri žaidžia Eurolygoje, ir ta, kuri žaidžia LKL. Gali būti, kad nesiseka, bet tokia komanda negali sau leisti rungtynių viduryje nuo „Šiaulių“ atsilikti 26 taškų skirtumu. Lygiai tas pats ir rungtynės su Prienais ar į vienus vartus su „Lietuvos rytu“. „Žalgiriui“ lieka tik palinkėti, kad jo Eurolyga neišmuštų iš vėžių.

„Šiaulių“ bangavimas. Iš „Šiaulių“ norėtųsi daugiau, nes, kad ir kaip būtų, esame įpratę šią komandą matyti tarp lyderių.

„TonyBet“ puikus startas. Prienai turi palyginti solidų biudžetą. Nors komanda po praėjusio sezono neteko daug turėtų žaidėjų, tačiau tie žaidėjai, kurie žaidžia šiemet, yra tikrai aukšto meistriškumo.  Pavyzdžiui, Mindaugas Lukauskis. Prienai ne vienerius metus demonstruoja brandų žaidimą. Su „Žalgiriu“ jie užtikrintai laimėjo, todėl pelnytai yra antroje vietoje. Tikrai nemanau, kad jie prasčiau atrodys antrojoje sezono pusėje.

Pretendentai į bronzą. Manau, kad Prienai, „Pieno žvaigždės“ ir „Neptūnas“ yra savo vietoje. Jeigu iš pradžių atrodė, kad šie klubai sudarys labai rimtą konkurenciją kovoje dėl trečios vietos, tai dabar galbūt jau galime pagalvoti, kad šie metai bus tokie, kai finalas bus ne toks, kaip anksčiau. Aišku, daugelis nori finale matyti „Žalgirį ir „Lietuvos rytą“, bet manau, kad niekas nesupyktų, jei šį sezoną ši tradicija būtų r sulaužyta.

Pirmojo sezono mėnesio lyderis „Nevėžis“. Sezono pradžioje „Nevėžis“ atrodė rimtai ir jo planai buvo rimti. Tačiau problemos su pagrindiniu rėmėju, dėl kurio nepavyko išlaikyti tokios sudėties, kokią klubas pradėjo sezoną, komandą paveikė. Aišku, ir dabar ta sudėtis nėra bloga, tačiau tikėtis, kad jie bus ketvertuke, manau, neverta.

„Juventus“ pasikeitimai. Šiemet jiems kol kas sekasi sunkiau, tačiau uteniškių žaidimas gerėja. Manau, kad antrojoje sezono pusėje „Juventus“ dar parodys nagus toms komandoms, kurios yra viršuje.

„Dzūkijos“, „Lietkabelio“ ir „LSU-Atleto“ paraiškos. Norai gali būti dideli, bet užtenka pasižiūrėti į klubo biudžetą ir sudėtį, ir viskas stoja į vietas. Nemanau, kad šios komandos, išskyrus „Dzūkiją“, kuri dar gali pasispardyti, pateiks didelių staigmenų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius